10 Dilde Kurani Kerim Okunusu Ve Açıklaması Süper Bişey
-
-
edit arkadaşlar lütfen tartışma için konuyu açmadım sadece isteyen veya lazım olan kişiler alıp kullansın okusun dinlesin diye
Translation bölümünde diller mevcuttur
-
bişey erine süper paylaşım.
-
Teşekkür ederim Faydalı bir Paylaşım.
-
öncelikle ben teşekkür ederim elleriniz dert görmesin üye olduğunuz yabancı forumlar vs yerlere link koyabilirsiniz en azından dinimizi karalamak veya dinimizi kullanan insanlar dinimizi i baska ülkelerde baska dinlere karsı karalama kampanyalarına veya kötülemelerine karsı güzel bir cevap olur
şimdiden tşk ederim
-
gerçekten güzel paylaşım sağol.
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------sadece türkçesi ve arapçası yetio :)
saol sevdim bu siteyi
-----------------------------
hocam diyorum ya arapca zor bir dil ve elin gavuru gelip arapca örenmez ama böyle bir nebze olsun dinimizi tanıyabiliRkitabımızı okyabilir tabi aramızda arkadaşlarda SURe kısmında istediğin sureyi secebiliyor istediğin dilde okuyabiliyorsun
-
gerçekten güzel hazırlamışlar ama sitede seslendirme vrmıydı tam anlayamadım altta play butonu vardı kullanamadım..teşekkürler paylaşım için.
-
Qin bunu yazdı:
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------sadece türkçesi ve arapçası yetio :)
saol sevdim bu siteyi
hocam diyorum ya arapca zor bir dil ve elin gavuru gelip arapca örenmez ama böyle bir nebze olsun dinimizi tanıyabiliRkitabımızı okyabilir tabi aramızda arkadaşlarda SURe kısmında istediğin sureyi secebiliyor istediğin dilde okuyabiliyorsun
işte ben de yıllardır bunu diyorum, arapça bilmiyoruz ne dediğini anlamıyoruz Türkçe ibadet edelim diyorum,namaza arapça değil Türkçe çağıralım diyorum ama, gel gör ki ne kafir demedikleri kaldı ne münafık ne satanist ne putperest.. -
gerçekten güzel bir paylaşım tşkler.
-
Arayüz böyle bişey:
Ayrıca ama olanlar içinde güzel. İngilizce ve arapça olarak okunuyorda.
Güzel yapanlara afferim.