10 Günlük Bebeklerini Barbeküde Yaktılar
-
o.ç.cukları :@ ulan daha gözlerini açamamış küçücük bebek nasıl kıydılar :( madem ayrılacaktınız yapmıcaktınız cocuk aldıracaktınız düşürücektiniz ama canlı canlı öldürmek ne demek kanı bozuk haysiyetsiz köpekler :@
içerde hallederler umarım.hukuğa inancım kalmadı mühebbet bile vermezler bu şerefsizlere :@
-
bunları harbiden içerde sikerler merak etmeyin..gebersin şerefsizler..
-
benzini dökcen yakcan
-
allah allah ya bi anne nası böle bşy yapabiliyo yaa...ne günahı var o bebeğin yaa..şerefsiz köpekler ya bunlar insan diil aq
-
haysiyetini s*ktiklerim. ulan bari gercektende bi yere biraksalardi ya bi Allah in kulu sahip cikardi yinede. bunlari taksimde boyunlarindan asip sallandircan
-
böylelerei iflah olurmu yaw ?... zevk ve rahatlık ınsana ne serefsızlıkler yaptırıyor...bunları mılletın onunde kazıga oturtacankı ıbret olsun...
-
aga bunları içerde indirirler bence, cünkü bu tecavüzcüleri falan icerde cok pis düzüyolar , bunlarda nasiplerini alırlar a.g yüzlerine bakan adam sanır.
-
Lan ben kırklarelide oturuyom.o erkek(!) olanı gördüm lan ben : S . o.çmuş demek
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
idame gerek yok, içerde gereken yapılır...
-----------------------------
emirreis haklı idamdan beterini yapıyolar bi kere böyle bişey olmuştu çocuklara tecavüz eden bi sapığı hapiste linç etmişlerdi amkyolar anladığınız -
insan değilki bu a.q çocukları ya :S
Toplam Hit: 6499 Toplam Mesaj: 42