10 Kasım Google Anasayfada Karanfil Resmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

-----------------------------

sadece TR'de gözüküyor o karanfil..

google TR girdim, karanfil fln yok...:|

ne bekliyodun google.fr de felan çıkmasınımı? sen fransa liderinin ölümünün yıl dönümünü .com.tr de çıkmasını istermisin mesela

evet onu bekliyordum :|

anlamiyorsun, sadece Türkiyede olanlar görebiliyor o karanfili, ben suan danimarkadayim. google.com.tr girdigimde karanfili fln göremiyom, yani anliayacan sadece Türkiyede olanlar görebiliyor bunu..

EDIT:

google TR girdim demem yeter sandim..

hani o kadar akillisiniz ya, bunuda anlarsiniz diye düsündüm..

Parmak bassam olurmu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

nidafilm bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

saygıyla anıyor ama o adama saygısızca yapılan videoları youtubedeb kaldırmıyor bu nbe perhis bu ne lahana turşusu

Hocam kaldırmak zorunda değil ki . Sonuçta youtube Türkiye sitesi değil . Youtubede A.B.D'ye , İngiltereye bile hakaret eden videolar var , onları da kaldırmıyolar . Atatürk'e hakaret içeren videolar var diye youtubeye girmemek yada bunun için googleyi suçlamak saçma olur . sonuçta o videoyu ekleyen insanlar dışarda dolaşıyo o zaman hiç dışarıda çıkmayalım

resmi merci tarafından google ye yazı gönderiliyor artı bakanlık bile yazışma yapıyor kaldırmak zorunda değil gibi birşey yok kaldırmak zorunda bu ülkeede hizmet veriyorsa bu ülkenn kanunlarına kurallarına uygunhreket etmeli türkiyedne birisi yurtdışı kaynaklı bir suç işlediğinde türkiyedeki o kişiye suç duyurunsunda bulunuluyr

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

nidafilm bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

saygıyla anıyor ama o adama saygısızca yapılan videoları youtubedeb kaldırmıyor bu nbe perhis bu ne lahana turşusu

Hocam kaldırmak zorunda değil ki . Sonuçta youtube Türkiye sitesi değil . Youtubede A.B.D'ye , İngiltereye bile hakaret eden videolar var , onları da kaldırmıyolar . Atatürk'e hakaret içeren videolar var diye youtubeye girmemek yada bunun için googleyi suçlamak saçma olur . sonuçta o videoyu ekleyen insanlar dışarda dolaşıyo o zaman hiç dışarıda çıkmayalım

resmi merci tarafından google ye yazı gönderiliyor artı bakanlık bile yazışma yapıyor kaldırmak zorunda değil gibi birşey yok kaldırmak zorunda bu ülkeede hizmet veriyorsa bu ülkenn kanunlarına kurallarına uygunhreket etmeli türkiyedne birisi yurtdışı kaynaklı bir suç işlediğinde türkiyedeki o kişiye suç duyurunsunda bulunuluyr

serdar Türkiyeye hizmet vermiyor ki? bana nasıl hizmet verdiğini ispatla bakayım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Türkiyeden reklam alıyor türkçe seçeneği barındırıyor gibi gibi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Türkçe var diye Türkiyeye mi hizmet ediyor? Reklam almıyor Reklam veriyorlar + olarak Bu ülkede dikili ağaçları yok ne bürosu ne temsilciliği nede vergi veriyorlar

Türkiye Cumhuriyetine kayıtlı bir şirket değil onun için siklememeleri çok normal

benim internet sitem var 20 dilde hizmet veriyorum rusya hükümeti bana şu içeriği kaldır dese ben siklemem ki google siklesin?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

Türkçe var diye Türkiyeye mi hizmet ediyor? Reklam almıyor Reklam veriyorlar + olarak Bu ülkede dikili ağaçları yok ne bürosu ne temsilciliği nede vergi veriyorlar

Türkiye Cumhuriyetine kayıtlı bir şirket değil onun için siklememeleri çok normal

benim internet sitem var 20 dilde hizmet veriyorum rusya hükümeti bana şu içeriği kaldır dese ben siklemem ki google siklesin?

reklam alıyor arkadaşım kim diyor reklam vermiyor Türkiye sayfalarına özel Türkiyedne verilen reklamları koyuyur tama işte bizde onları siklemedim 2,5 sene kapalı kaldı  bu akdar basit

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

reklam alıyor arkadaşım kim diyor reklam vermiyor Türkiye sayfalarına özel Türkiyedne verilen reklamları koyuyur tama işte bizde onları siklemedim 2,5 sene kapalı kaldı  bu akdar basit

reklam almıyor reklam veriyorlar diyorum iyi okusana :) google kime başvurmuşki sizin reklamınızı yapayım diye?

Türkiyenin kanuni Olarak hiç bir yaptırımı olamaz. ancak böyle yasaklar felan sözde cezalandırır artık google ı mı cezalandırıyor yoksa internet kullanıcılarınımı orası tam bir muamma :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

@alper dogum gününüde sıkıştırdın araya :D cık cık cık

bu arada aynen alper gibi düşünüyorum sansürcü zihniyetle bir yere varamazsınız youtube a günde nekadar video yüklendiginden haberiniz yok sanırım.Hepsinin tek tek incelenmesi ve öyle yayına verilmesi imkansz gibi.bugun bu videoyu silersin yarın başka bir video çıkar. zaten bu videolar 1 yüklenir 2 yüklenir ses etmezseniz  adamlar amacına varamicakları için 3. yü yüklemezler.ayrıca Türkiye ofisleri olmadığı için Türkiyede vergi yükümlülüğü vs olmadığı için,kim yazarsa yazsan kim iletişime geçerse geçsin videoyu kaldırcakları söz konusu olamaz.
    Video konusundada sadece ATA'mıza değil kendilerinin tarihine ve yöneticilerine vs. hakaret eden içerikler mevcut.onları izlerken gülüyoruzda bize yapıldıgı zaman mı biyermize dokunuyor.

Site kapatmakla,sansürlemekle olucak şeyler değil . isteyen girer istemeyen girmez tamamen kişilerin özgür ve hür iradesinde olması lazım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

reklam almıyor reklam veriyorlar diyorum iyi okusana :) google kime başvurmuşki sizin reklamınızı yapayım diye?

Türkiyenin kanuni Olarak hiç bir yaptırımı olamaz. ancak böyle yasaklar felan sözde cezalandırır artık google ı mı cezalandırıyor yoksa internet kullanıcılarınımı orası tam bir muamma :)

uluslar arası kanunlar diye bişey var amq.

=)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

amerikan ip i ile girildiginde de google.com.tr ye çıkıyor karanfil....

sadece türkiye den degil yani

bu arada hiç bir zik yapmak zorun da degil , bir internet sitesi sunucularını bulundurdugu ülke dışında hiç bir ülkenin yaptırımlarına uymak zorunda değildir.

bizim ülkemize hizmet vermiyor sen gidip onu kullanıyorsun kullanması da bedava.. 

internet evrenseldir bunu hala anlayamıyormusunuz ? 

google ve youtube yönetimleri farklıdır adsense ile google ın yönetimleri de farklidir içlerinde özeklerdir bu yüzden adsense nin ofisi bulunur vergisini öder ama diğerlerinin bulunmaz yada bulunması gerekmez.

şuan google ın yaptı  tc nin youtubu kapatırız :  google : çok ta fifi diycektir niye demesin ? 

hiç bir ülkenin hiç bir istegini yerine getirmek zorunda değil , hiç bir site değil sadece barındıgınız ülkenin kurallarına uyun yeterlidir.

anlayın şunu bizim geri kafalı vekiller gibi olmayın

+ olarak tc nin youtube  u kapatma hakkı yoktur kapatamaz da sadece gördüğünüz gibi dns leri istediği yere yönlendiriyor yada en kötü ipleri banlıyor... 

haklıysa gitsin gerçekten site yi kapatsın bir suçu varsa..!!!

Toplam Hit: 3733 Toplam Mesaj: 22