10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk Ü Saygıyla Anıyoruz
-
Aahhh Atam aaahhh.
-
Saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.
-
Saygıyla anıyoruz.
-
Roark bunu yazdı
ne hallere düştük be atam , her 10 kasım bu reklamları ya da videoları görünce gözlerimden 1 damla yas akıyor.
Al bend en de o kadar. Bu sabah Koç ve diğer birkaç reklamı gördüm, istemeden de duygulanıyor insan
-
Kasım'da aşk değil, hüzün ve özlem başkadır.
Keşke hiç gelmese Kasım'ın 10'u ve hiç 9'u 5 geçmese...
-
O bir ulusun kaderini kökünden değiştirebilecek kadar zeki, cesaretli ve hepimize ayaklarımızın üzerine nasıl basmanız gerektiğini ögretebilecek kadar baba ve büyük bir lider. . . Onu hiç görmedim ama onu çok seviyorum çok özlüyorum. Her 10 kasımda biraz daha düğümleniyor boğazım. Bizim için yaptıklarını düşününce onu neden görmeden bu kadar çok sevdigimi anlıyorum. Açtığın yolda durmadan yürüyeceğim paşam sen rahat uyu. Rabbim sana gani gani Rahmet etsin mekanın cennet kalbin ışıklarla dolsun. . .
-
Saygıyla Anıyoruz...
Ekşiye bi girdim midem bulandı. Bi burası kaldı temiz.
-
Cesnist bunu yazdı
Saygıyla Anıyoruz...
Ah keşke öyle olsa. Burada da var o oroapu çocuklarından ama seslerini çıkartamıyorlar
Allah rahmet eylesin, sirenler çalınca Ankara'da trafik durdu duygulandım, ülke hala bitmiş değil
-
Cesnist bunu yazdı
Saygıyla Anıyoruz...
Onlar troll üyelik. Bir çoğuda paralı yazar. Sözlük boş durmasın diye böyle saçma sapan şeyler yazıp dolu gösteriyorlar.
-
Yobazlara o.ç larıma inat Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz.