10 Kasım Tasarımları
-

Merhabalar,
Webmaster arkadaşlara destek amacıyla 29 Ekim de yaptığım indexler ilgiyle kullanıldı, özellikle milli birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu günlerde ve konularda daha fazla destek vermenin gerekliliğini bi kere daha görmüş oldum. Bu vesile ile 10 Kasım için de bir kaç index çalışması yaptım
(8. taslak hariç arşivde vardı ).Yukarıda görüldüğü gibi 8 taslak var , sırasıyla aşağıdaki linklerden bunların önizlemesini inceleyebilirsiniz.
6. Taslak'da video , diğer taslaklarda da bu videodan bir kısmını aldığım sesi fon olarak kullandım.
Duvarkağıdı yada farklı amaçlarda kullanmak için 6. Taslak hariç diğer taslaklardaki resimler kesilmemiştir.
Bu sayfaları kendinize göre düzenleyebilir, kaynak göstermeksizin dilediğinizce dağıtabilirsiniz..
Yararlı olması dileğiyle..
1. Taslak | 2. Taslak | 3. Taslak | 4. Taslak | 5. Taslak | 6. Taslak | 7. Taslak | 8. Taslak
10 Kasım Taslaklarını indir | 10 Kasım .psd indir | Ses Dosyasını indir
-
29 Ekim için olanlar gibi harikalar
Eline sağlık hocam
-
çok güzel olmuşlar sistem açık olsaydı kesinlikle bi girişi hak ediyorlardı :)
Ellerine sağlık gerçekden uğraşmışsın :) zaten photoshop ustadlarındansında :)
farklı çalışmalarınıda bekleriz :)
-
hocam siyah beyaz kısımda bayrakları kırmızı olarak gösterirsen daha güzel olacaktır ve Atatürkün gözlerinide mavi yap :)
-
abi senin tasarımların çok hoş oluyor bide banada tasarım yapsan ya... ellerine sağlık...
-
güzel. renklendirilirse çok daha iyi olur.
-
Ellerine sağlık. Ama arkadaşların dedikleri gibi türk bayrağını renkli yapsaydın daha hoş olurdu.
-
videolu olanı aldım tşk
-
ikinci sıradakiler çok güsell olmuş..
-
arkadaşlar tbt bannerı gibi bir banner yapabilir misiniz ?
bayrak çok canlı, çok hoşuma gitti..
-
owww bunlarda çok güzel olmuş :) eline sağlık kardeşim..
edit: 4. de neden 11 kasım yazıyor?