%10 Komisyon Oranı İle Paypal Hesaplarınız Bozulur
-
TBT den bilen müridlerde var , hatta işlem yaptıklarımız ama bilmeyen müridlerde ...
Bu yüzden de yeni bir konu açma gereği duydum ...
%10 Komisyon ile paypal hesaplarınız bozulur ...
Tüm Bankalara Gönderim yapılır ...
************************************************************************************************
FİNANSBANK ve ENPARA Hesabı olanlara anında gönderim yapılır ,
İŞBANKASI , AKBANK , HALKBANK cebe havale şeklinde ...
(Müsaitsem hemen :) değilsem 1 - 2 saat içerisinde)
Diğer Banka yoluyla talepte bulunanlar ertesi gün saat 09:30 ' da ödemelerini alırlar ...
Yine de yakınımda 10 adet ATM bulundugundan konuşuruz , uygun oluyorsa gönderim yine yapılır...
*************************************************************************************************
Hesaplarda İşlem yapmak yada yapmamakla ilgili hakkımı gizli tutar , kriterlerime uymayan kişilerle alışveriş yapmaya bilirim ...
Gün İçinde En Kısa Zamanda Dönüş Yapılır ...
*************************************************************************************************
İletişim için :
* PM...
* Mail : suha_tuna@hotmail.com
REF İÇİN : http://www.tahribat.com/Murit-JiggSaw/ (Müritlerin Yorumları) -
:) up olsun
-
komisyon oranın sabit mi yoksa mesela ben istedim 1500 tl gibi bir rakam bunada mı komisyon %10 yoksa değişir mi?
-
konuyu baltalamak gibi olmasın ama paypal kart diye bişey var. paypalın sitesinden başvurun. 1hafta içinde kart geliyor. teb bankası gönderiyor. komisyonsuz teb atm lerinden diğer bankalarda ise 5 ile 10 tl arasında komisyon ödeyip hesabınızdaki parayı çekebilir yada paypal hesabına para yatıra bilirsiniz. bu kadar basit. bildiğim kadarıyla çekme limitide yoktu.
-
sRcN bunu yazdı
:) up olsun
EywALLAH hocam :)
-
Free_Mans bunu yazdı
komisyon oranın sabit mi yoksa mesela ben istedim 1500 tl gibi bir rakam bunada mı komisyon %10 yoksa değişir mi?
Hocam miktara göre değişir tabiki ama bu işin adı genel olarak %10 olarak konulmuş , yine konuşulur ...
-
osmaman bunu yazdı
konuyu baltalamak gibi olmasın ama paypal kart diye bişey var. paypalın sitesinden başvurun. 1hafta içinde kart geliyor. teb bankası gönderiyor. komisyonsuz teb atm lerinden diğer bankalarda ise 5 ile 10 tl arasında komisyon ödeyip hesabınızdaki parayı çekebilir yada paypal hesabına para yatıra bilirsiniz. bu kadar basit. bildiğim kadarıyla çekme limitide yoktu.
Konuyu baltalıyorsun diye birşey yok hocam , yaz tabiki sıkıntı değil ama bu sistemi kullanan adam yine bunu kullanacaktır ...
Çünkü benden paypal bozdurumu yapan adamlar burdan (TBT) , r10.net üzerinden , ytpara.com üzerinden yapıyor , seninde anlayacağın bilişim sitelerinde , işi bilen adamlar...
Vardır illaki bir bildikleri diye düşünüyorum ama isteyen tabiki paypal nakit kullanabilir...
Mesela bende bu kadar paypalla haşır neşirim kaç seneden beri ama hala paypal nakit kullanmıyorum :)
Mesela son bir haftalık örneği vereyim , sebebini bilmiyorum ama bu şekilde sürekli bozdurma talebi olanlar oluyor yani ...
JiggSaw tarafından 03/Eki/14 12:38 tarihinde düzenlenmiştir
Yine de müridin bahsettiği nakit kart olayına girmek isteyen olursa bilgi için https://www.paypal.com.tr/nakit/discover/ linkinden inceleyebilir ...
Ve https://www.paypal.com.tr/nakit/basvuru_formu_adim_1/ linkinden başvurusunu yapabilir .... -
Düşük oranda multinet kartı bozan lazım :)
-
Baltalamiyorum kardeşim dimi hem up olsun
Hem kazmaliyorum ;)
Mürid güvenilir arkadaşlar anında gönderir sıkıntı olmaz#
-
Bir aralar bende bozuyordum artık bozmuyorum kolay gele bu arada
Paypal kart kadar boktan bişi yok kullanmayın kullandırmayın.
Her işlem komisyon her ay para çekio her yıl para çekiyor
PanxeR tarafından 03/Eki/14 13:25 tarihinde düzenlenmiştir -
rewolt84 bunu yazdı
Baltalamiyorum kardeşim dimi hem up olsun
Hem kazmaliyorum ;)
Mürid güvenilir arkadaşlar anında gönderir sıkıntı olmaz#
Eywallah kardesimsn sagol...