folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder 10 Larca $ Lık Oyunlar Neden Korunamaz

10 Larca $ Lık Oyunlar Neden Korunamaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Şöyle düşünelim.. yazılım bir makina olsun.. bir fabrikada bişey üreten bir makina.. patron mal üretip kazanmak için bu makinayı çalıştıracak iş gücüne de ihtiyaç duyar..

iş gücünün hem ucuz hem de bu makinayı kullabiliyor olması lazım.. 

bu makina işçi trafından kullanılamazsa üretim aksar işçilik maliyetleri yükselir..

patron işçi için o makinayı öğretmek için zaman  harcar vs.

ama işçi o makinayı daha önceden korsan makinalarda öğrenmişse iş veren de bu eğitm masrafından yırtar 

makinanın kullanılabilirliği devam eder böylelikle makina üretcisi fabrikalara daha iyi şartlarda ve çok makina satar...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

oyunlardan emin değilim ancak microsoftun bilerek korsan verdiğini biliyorum çünkü microsofta göre korsan indirdikten sonra muhakkak sonrasında parayla alıyorsunuz. bu da microsoftun işine geliyor, bilerek açık bırakıyor!

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

adamlar istese her oyuna girişte internetten passcode tarzı bişey verir öyle sokar seni oyuna gene korsana yedirmez ama beleş yüklenen oyunlar onlar için reklam gibi oluyor misal bf oynuyorsun en sonunda singledan sıkılıp para verip orjinal alıp gerçek serverlara gitmek istiyorsun crackli serverlara da girersin ama oradada hileciler ıvırlar zıvırlar var.adam sana uyuşturucuyu veriyor en sonunda kendin gidiyon adama :D olay bence böyle yürüyor.

.
Toplam Hit: 2891 Toplam Mesaj: 24