10 Nisan Bostancı Kültür Merkezi Sagopa Konseri
-
işin gerçeği şudur :
Tahribat.com onun yüzünden kapatıldı.Avukata vermiş vekalet avukat önüne gelen siteye bildirim uyarı yapmadan dava açtı.Tahribat kapatıldı.Rene de yasakladı ki bence çok haklı. -
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
Aga o adam Allahı zikrediyo birçok eserinde o yüzden sevmezler tbtde yanlış yere açtın konuyu :)
-----------------------------Al işte
-----------------------------Yalanmı amk? Birçok kişi sagoyu Allahı zikrettiği için sevmemeye başladı yok tasavvuf yapıyomuş yok dine kaçıyomuş, bla bla.. yalansa yalan de hocam?
-----------------------------Yalan ! Eğer gerçekten ondan nefret ediyorsak tek sebebi kişiliğini bulamamış olmasıdır. Bir çıkıyor siktirin gidin diyor, bir çıkıyor din iman diyor sonra rakiplerine ağır küfürler ediyor sonra bunları bana Allah yazdırdı diyor neyse sen haklısın alda savunduğun adamın ne mal olduğunua kültür seviyesine bak
http://www.beyazgazete.com/video/2010/10/11/sagopa-kajmer-ve-kolera-fazil-say-a-yuklendi.html
http://www.beyazgazete.com/video/2010/10/11/sagopa-kajmer-ve-kolera-fazil-say-a-yuklendi.html
-----------------------------tamam hocam haklısın :)
Ben demiştim ;)
-
element uydurmayın lan.
-
gokcan bunu yazdı:
işin gerçeği şudur :
Tahribat.com onun yüzünden kapatıldı.Avukata vermiş vekalet avukat önüne gelen siteye bildirim uyarı yapmadan dava açtı.Tahribat kapatıldı.Rene de yasakladı ki bence çok haklı.
-----------------------------vala ya ben unuttum onu :|
-
gokcan bunu yazdı:
işin gerçeği şudur :
Tahribat.com onun yüzünden kapatıldı.Avukata vermiş vekalet avukat önüne gelen siteye bildirim uyarı yapmadan dava açtı.Tahribat kapatıldı.Rene de yasakladı ki bence çok haklı.
----------------------------- -
yasaklama filan yok beyler, albüm paylaşmayın demişti. element uydurmayın harbiden.
-
Buremba bunu yazdı:
yasaklama filan yok beyler, albüm paylaşmayın demişti. element uydurmayın harbiden.
-----------------------------hocam kişiyle ilgili olan herşey yasak Rene bir görsün ana avrat sövecek sago ya demedi deme :D
-
gokcan bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------hocam kişiyle ilgili olan herşey yasak Rene bir görsün ana avrat sövecek sago ya demedi deme :D
-----------------------------o zaman söyleyelim konuyu da gizli yapsın, bir de hakaret davasıyla uğraşmasın. :)
-
Müsadenizle buradan sağopaya da eşine(kolibasili) de sıçayım demek istiyorum
saygılar
-
Aga o adam Allahı zikrediyo birçok eserinde o yüzden sevmezler tbtde yanlış yere açtın konuyu :)
-----------------------------Hacı senin 10 kurşundan
sktrngdn'den
silahsız kuvvetin neredeyse bütün ep lerinden haberin yok herhalde
birdenbire bu değişim şaşırtıcı değil mi sence de?