10 Parmak Yazan Müridler Buraya ?
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------
NMC burdanmı lan çok pis dalga geçti benimle :D adam göz göre göre bekledi beni yarı yolu geçiyim diye hayvanlık yapmayın oLm :D:D
girmiyorum daha hızlıyaz.com'a :D
-----------------------------Lan yok :D Ayarlayamadım bi türlü klavyeyi, bi yerde sapıttı toparlayınca da bastım geçtim (H)
-
NmC bunu yazdı:
trabs0n bunu yazdı:
NMC burdanmı lan çok pis dalga geçti benimle :D adam göz göre göre bekledi beni yarı yolu geçiyim diye hayvanlık yapmayın oLm :D:D
girmiyorum daha hızlıyaz.com'a :D
-----------------------------Lan yok :D Ayarlayamadım bi türlü klavyeyi, bi yerde sapıttı toparlayınca da bastım geçtim (H)
-----------------------------Olum bırak ayar oldum sana eziyon bari seviyeli ez :D ilkten bende klavyeyi ayarlayamadı diye düşündüm sonra bi baktım yardırdın git laaaaaaaaaa:D:D:D
-
moruq! eğer şuanda hiç bilmiyorsan klavyeyi şanslısın demektir.
direk olarak F klavye kullan. onparmak programı var google da bulursun.
F klavyeyi günde 1 saat o programla çalış. 1 haftada 10 parmak yazıyor olursun.
f klavye türkçe kelimelerin yazılışına göre düzenlenmiş. Q dan kesinlikle hızlı olursun.
bir tavsiye daha.
ellerini klavyenin önüne dayamadan yazmaya alış. çok rahat oluyormuş. daha rahat olmasa bile ayaların nasır tutmaz :D
bu arad öğrenip bırakırsan geriye gidersin. gerçekten çok işin oluyorsa üzerine düş yoksa uçar gider bütün egzersizlerin.
-
10 parmak