10 Parmak Yazmak İçin ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2007
    Erkek

    programla parmaklarını şuraya buraya koyacaksınla alakalı değil bence. Ben nasıl rahat ediyorsam parmaklarım o şekilde duruyor klavye üzerinde. on parmak değil de dokuz parmak yazıyorum. Ama idda ediyorum bir parmak eksikle on parmak yazanı alaşağı ederim :D

    Diyeceğim o ki kasma kendini parmakların nasıl rahat ediyorsa klavyede  o şekilde dursun. Zaten zamanla parmaklar kendi yerlerine alışıyor bakmadan ve çok süratli yazabiliyorsun. Kasarsan süreyi uzatırsın sadece.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2007
    Erkek

    şimdi ne diyosunuz ben suan bas parmamın yanıdaki ler le yazıyorum arada diyerlerinide kulanıyorum böle devamı edim yoksa resimdeki gibi alıştırım mi ?


    Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek

    knight oyna bi süre sonra koxp kullananlara kufur ederken elın hızlanıyor :)


    Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2007
    Erkek

    Sol Elin Yerleştirilmesi

    Sol elin işaret parmağı bu çıkıntılı F harfine gelecek şekilde resimdeki gibi sırasıyla yerleştirilir. Bundan böyle her iki elin de baş parmakları yalnızca; Boşluk, space, tuşuna gelecek şekilde yerleştirilir.

    • Serçe Parmak: Serçe parmak normalde A harfinin üzerine gelir. Ama [1], [Q], [A], [Z] harflerine ve bu harflerin oluşturduğu hattın sol tarafındanki tuşlara basar.
    • Yüzük Parmağı: Normalde S harfinin üzerinde hazır durur ama [2], [W], [S], [X] Harflerine de basar.
    • Orta Parmak: Normalde D harfinin üzerinde hazır durur ama [3], [E], [D], [C] harflerine de basar.
    • İşaret Parmağı: Normalde Çıkıntılı F harfinin üzerinde hazır bulunur ancak [4], [R], [F], [V] Hattı ile birlikte [5], [T], [G], [B] hattındaki harf ve rakamlara da gerektiğinde basar.
    • Baş Parmak: Yalnızca Boşluk Tuşu (Space Bar) ' na basacak şekilde yerleştirilir

    [değiştir]Sağ Elin Yerleştirilmesi

    Sağ elin işaret parmağı, resimdeki gibi çıkıntılı J harfinden başlamak üzere sıra ile yerleştirilir. Bundan böyle her iki elin de baş parmakları yalnızca Boşluk, space, tuşuna gelecek şekilde yerleştirilir. Klavyeye, artık sag el hep bu şekilde yerleştirilir.

    • Baş Parmak: Yalnızca Boşluk Tuşu (Space Bar) ' na basacak şekilde yerleştirilir.
    • İşaret Parmağı: Normalde Çıkıntılı J harfinin üzerinde hazır bulunur ancak [7], [U], [J], [M] Hattı ile birlikte [6], [Y], [H], [N] hattındaki harf ve rakamlara da gerektiğinde basar.
    • Orta Parmak: Normalde K harfinin üzerinde hazır durur ama [8], [I], [K], [Ö] harflerine de basar.
    • Yüzük Parmağı: Normalde L harfinin üzerinde hazır durur ama [9],[O],[L],[Ç] Harflerine de basar.
    • Serçe Parmak: Serçe parmak normalde Ş harfinin üzerine gelir. Ama [Ğ],[Ü],[Ş],[İ],[P],[.] tuşlarına ve bu tuşların oluşturduğu hattın sağ tarafındaki Harf Tuşları Grubuna basar.
    üstüne hotspace kulancam


    Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Kasım/2009
    Erkek

    sahsen ben program filn kullanmadım kasma rahat ol once bir sure klavyeye bakarak yaz tusların yerini ezberlersin bir sure sonrada zaten parmakların kendileri gider tuşlara he bir de msn biraz vakit gecir ama abartma tabii bir sure sonra degişimi dark edeceksin


    G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y Dilini Kaybetmiş Bir Millet Yok Olmaya Mahkumdur! Türkçemize Sahip Çıkalım! Fok Balığı Türünde Konuşanları Uyaralım!
Toplam Hit: 3820 Toplam Mesaj: 16