10 TL İle Bim Hissedarı Olmak
-
ooo çok kârlı 10 yılda verdiğinden fazlasını alıyor he :)
-
la bu firdevs belli bi sınırı aşınca mesela vergisi artıyordur da o sınırı aşmamak için 10 lira aktarma yapmıştır falan muhabbeti olmasın. bir de ben iyi hatırlıyorum, birkaç yıl önce diğer isimler yazmıyordu sadece bu adam vardı ve 5 lira gözüküyordu.
-
la bimin hissesine nekadar meraklıymışız. aş kurmak için beş ortak gerekmiyor artık yeni ttk ile 1 kişi bile kurabilecek. girin borsaya halka açık olan kısımdan satın alın. adamlara mail atın adımın görünmesini istiyorum diye yazsınlar :)
-
esnaf yeni bir dükkan açınca siftah parasını saklarya buda bu hesaptan.
"abi gel yeni bir bakkal açtık ver bi şeylerde senden siftah yapalım, önümüz açılsın" deme ihtimalı olan bir ortaklıktır pardon siftahtir.
-
Nasil yani mail atınca yayınlamak zorundalar mı ki?baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------la bimin hissesine nekadar meraklıymışız. aş kurmak için beş ortak gerekmiyor artık yeni ttk ile 1 kişi bile kurabilecek. girin borsaya halka açık olan kısımdan satın alın. adamlara mail atın adımın görünmesini istiyorum diye yazsınlar :)
----------------------------- -
ulan bim arabası çarptı tek kuruş almadım / gerçi mahkeme açmayı düşünmüyor değilim şu sıralar..
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------ulan bim arabası çarptı tek kuruş almadım / gerçi mahkeme açmayı düşünmüyor değilim şu sıralar..
-----------------------------mübarek olmuşsun. daha üste senin para vermen gerekiyor yüzsüz müsün nesin :)
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------ulan bim arabası çarptı tek kuruş almadım / gerçi mahkeme açmayı düşünmüyor değilim şu sıralar..
-----------------------------sanada carpan carpana be sercanim :)
iyice yalama oldun :)
-
hissedarlar arasında ama % 0 (sıfır) 10 üzerinden sıfır alan ögrenci gibi
-
Eğer harbidende mail atıp ismimizi yazdırabiliyosak herkes 5 10 tl neyse hisse alsın toptan imzamızı atalım bim sayfasına :D