10 Tlye Akşam Yemeği ?
-
peynir, ekmek, domates, salatalik, cola..
yeter de artar bile :) 10 liralik bunlardan alsan 2 kisi 2 gun boyunca doyar :|
-
ben olsam direk bim e dalarım bugünün yarınıda var onun için 2 paket makarna 1 tl 1 paket tavuk kanat olur nuget olur oda 4 diyelim 2 adet pepsi 1.5 Lt 2.5 tl etti 7.5 tl 2 ekmek 1 tl geriye 1.5 tl kalır onunlada tatlı olur ne istersen... :D
-
1 kutu süt 1 kutu yulaf 5 tane yumurta yapışıyı
yumurtaların 1 tanesini tamamen kırın diğerlerinin sadece beyazını ekleyin üzerine alabildiğince yulaf sonra karşıtırıp pişirin bodyci yemeğidir hep yapabilirsin 3-4 tl bişey yulafın kutusu 500 gram çıkıyor
-
Balyoz99 bunu yazdı:
-----------------------------
Fırın varsa:
Bimden 4 lü hazır pizza: 5.5 lira sanırım
2 kilo patates: 1 lira
kola 2.5 lira
-----------------------------10 numara :)
-
Makarna 1 tl den 2 paket makarna 2 lira
Yoğurt Dost yoğurt 3 kilosu 5,5 lira ( öğrencilerin ,memurların vazgeçilmez yoğurdu 10 numaradır Bim efsanesinin 1 numaraları ürünü)
2 ekmek 1 tl
geri kalan 1,5 lirayada alınacağı kadar yumurta.
Senin yapacağın öncelikle 2 porsiyon yoğurtlu makarna yanına yumurta kırcan birde geriye kalan yoğurttan bi güzel yayık ayran yapıcan ekmeğede yumartaya bana bana yicen 10 numara yemek -
güzel tarifler var...öğrenci evi aşçıları çıkmış ortaya :)
-
10 liraya bim'den 1 haftalık alışveriş yaparım :d
-
at eti döner 1 tl likten 2 şer tane yesek 4 tl 1 er de ayran 5 tl.. 50 kuruş daha koyup bide sigara alırım kalan parayla oh mis
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
at eti döner 1 tl likten 2 şer tane yesek 4 tl 1 er de ayran 5 tl.. 50 kuruş daha koyup bide sigara alırım kalan parayla oh mis
-----------------------------at etinin tadı bi başka anguslarda bulamazsın o tadı
-
evde kimse yok, ben bugün 10 tl'ye 3 lahmacun,1,5 litre ice tea ve 3 liralık ekler pasta aldım bakalım doyucammı bekliyorum iftarı :D