%10 Yansıtan Cam Arıyorum
-
Hocalar bi iluzyon gosterisi için düşük geçirgenlikte mümkünse ince ama çokda kırılgan olmayan cam arıyorum.
Böyle bi malzeme nerden bulabilirim?
yani bi taraftaki öbür tarafı görecek, fakat camın arkası daha karanlık olacak oradan bakan kendini görecek şekilde lazım.
Camcılar pek anlamıyo mevzudan gördüüm kadarıyla
-
insan-ı mukaddes olarak bunu bilmek sana düşer, bize değil :)
-
Hocam rabıta halindeyim uzun zamandır fakat malum olmadı henüz, dedim nice ermişler vardır bir sorayım. belki önceden bilen inkişaf eden vardır
-
HolyOne bunu yazdı
Hocalar bi iluzyon gosterisi için düşük geçirgenlikte mümkünse ince ama çokda kırılgan olmayan cam arıyorum.
yani bi taraftaki öbür tarafı görecek, fakat camın arkası daha karanlık olacak oradan bakan kendini görecek şekilde lazım.
hocam araba cam filmi denedinmi hiç?
-
ArduouS bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
mantıklı
-
ArduouS bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Denedim hocam, camın arkasına net görüntü vermesi lazım. kamera olacak arkasında, kamera bulanık çekmemeli.
-
şıh siktir et cama mı ihtiyacın var ilizyon için sanki
akmarky tarafından 25/Mar/14 22:14 tarihinde düzenlenmiştir
asefsdghgasdfdsg -
Ya hocam bana değil arkadaşa lazım, benim fıtri yaradılıştan gelen kabilietlerim var zaten
HolyOne tarafından 25/Mar/14 22:22 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam brandacıya git. Cam branda iste. Tam senin istediğin tarzda birşey. Kırılmaz kesmes. Katlanır.Hafif bulanık gösterir.Maliyetide çok düşük.
-
HolyOne bunu yazdı
Ya hocam bana değil arkadaşa lazım, benim fıtri yaradılıştan gelen kabilietlerim var zaten
trade olmıuyormu
-
anlattığınız gibi kaliteli birşey istiyorsanız nazar boncuğu yapanlar hertürlü renkte bir tarafı koyu diğer tarafı daha acık şekilde döktürebilirsin yada yansanayi cam yapanlarda dökebilir.