folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 10 Yaş Altında Arabam Var Ama Yol Yardımım Yok Diyen Mürid Güzel Haberlerim Var

10 Yaş Altında Arabam Var Ama Yol Yardımım Yok Diyen Mürid Güzel Haberlerim Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aslında bu sadece bir madde

yıllık 70 TL ye sigorta sahibi 10,000 TL lik ferdi kasa sahibi oluyor

ayrıca ailesinden 4 kişi de mali mesuliyet almış oluyor

1 yıl boyunca ölüm kalım zaten biliyorsunuz ferdikazayı 10,000 sigorta sahibi 

aile ferdlerinin başkasına vereceği zararlar kişi başı 10,000 tl (çocuğunuz gitti komşunun arabasının camını kırdı / tvsini parçaladı / siz raftan birşey alırken tüm rafı devirdiniz.... gibi)

500 tl tedavi masrafı

ayrıca çilingir hizmeti ve sigorta sahibinin adına kayıtlı arabaya ücretsiz yol yardım 

isteyene 9 taksit yapabilirim sigaradan daha ucuza denk geliyor :)

AİLEM ASİSTANS HİZMETİ: Aracın Çekilmesi : Sigortalının aracının kaza ya da arıza sonucu hareketsiz kalması  durumunda Sigortalının kendisinin adına kayıtlı aracı, en yakın yetkili servise çekilir. Bu hizmet 10 yaşın altındaki Hususi ve Hafif Ticari sınıfındaki araçlar için limitsiz olarak sağlanacaktır. 

Çilingir Hizmeti : Sigortalının kredi kartı/ATM kartı ile birlikte konut/işyeri anahtarlarının da çalınması ya da anahtarlarının kaybedilmesi durumunda, Sigortalının talebi halinde konutuna/işyerine girebilmesi için sigortalının ikametgahına/işyerine çilingir gönderecek ve kapı açma masraflarını ödeyecektir. Bu hizmet limitsiz olarak sağlanacaktır. 

Tıbbi Bilgi ve Danışmanlık : Sigortalının karşılaştığı acil olan veya olmayan her türlü sağlık problemi ile ilgili olarak Medikal Ekibi tarafından bilgi verilir. Doktor, uzman doktor, diş hekimi, hastane, teşhis merkezleri, eczane ve nöbetçi eczane isimleri, adresleri ve telefon numaraları bildirilir. Karşılaşılan sağlık problemi konusunda alınması gereken önlemlerle ilgili tavsiyede bulunulur ancak tanı konmaz, ilaç önerilmez. Acil tıbbi müdahale gerekiyorsa,  Medikal Ekibi tarafından tüm organizasyonlar sağlanır.

Tıbbi Nakil : Kaza neticesinde yaralanan sigortalının aranması halinde kara ambulansı ile en yakın uygun donanımlı hastaneye nakli sağlanacak ve ambulans masrafları tarafından karşılanacaktır. Teminat yılda iki defa maximum 400 TL kadardır.

İdari Asistans : Sigortalının kredi kartı/ATM kartı ile birlikte nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport, giriş vizesi, uçak bileti gibi kendisine gerekli olan evraklarının çalınması durumunda,  sigortalının kaybettiği dokümanları yerine koyabilmesi için gerekli mercilere müracaatı ve gerekli bilgiler konusunda kendisine yardımcı olacak ve yol gösterecektir. Ayrıca hırsızlık olaylarında, olayla ilgili zabıt tutulması hususunda sigortalıya gerekli yardımı sağlayacaktır..

İsteyen arkadaşlar Tc telefon adres mail atsınlar isterlerse tam teklif için aile bireylerinin (aynı evde yaşamak şartı ile) ad soy adlarını yazsınlar teklif formlarını mail atayım incelesinler

BU FİYAT 15 HAZİRANA KADAR GEÇERLİDİR

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

benim araba 96 model, ne demek istiyosun sen hacı, çarptığın yerde bırak kaç mı :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Alper arabaya kasko yaptırayım diyom. Madem müridlerden biri bu işi yapıyo ondanda fiyat alıyım diyom ama sen ne pmye ne mesajlara dönüyon be kardeşm.

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    legendary bunu yazdı

Alper arabaya kasko yaptırayım diyom. Madem müridlerden biri bu işi yapıyo ondanda fiyat alıyım diyom ama sen ne pmye ne mesajlara dönüyon be kardeşm.

hocam pmler benim biraz sıkıntılı flooda yakalanan oluyor ben gönderildi sanıyorum okuyorum o an müşteri geliyo kapatıyom sonra unutuyorum felan

sen kasko yaptıracam diye pm attıysan benim dönmemem mümkün değil bazı ıvır zıkır şeyler soranlar oluyor onlara cevap vermek yerine diğer müridlere yazıyorum

Benim müşterilerim zaten telefonla ulaşıyorlar bana sen benim müşterim olursan 7/24 tel açık :) bir yerde free user bir yerde premium user anla işte :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

okuyum ben düşünebilrim 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Bu sigorta sirketleri bile kendilerini dunyaca buyuk sirketlere sigortalatiyormus dogru mu

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

Bu sigorta sirketleri bile kendilerini dunyaca buyuk sirketlere sigortalatiyormus dogru mu

tabiki reasürans  şirketlerine sigortalatır ama bunu ufak tefek şirketler yapmaz büyük şirketler yapar

beklenmedik büyük bir hasar meydana geldiğinde mesela 2 milyon tl lik bir hasar bu reasürans şirketi ödeme yapar 

büyük firmalarda sigorta ücretlerinin yüksek çıkmasının birazda sebebi büdur atıyorum %10 nunu reasürans a gönderir

riski büyük işlerde fabrika ya sigorta yapılması gibi sigorta şirketi aynı zamanda anlaşmalı olduğu reasürans şirketine riski satmaya çalışır kabul etmezse zaten teminat veremiyoruz der

bazı ufak firmalar bunu yapmıyor zaten sermayeleri risk kadar yarın hasar olunca ne bok yiyecekler bilmiyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

up :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

up işi olsun adam ev aldı

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

up işi olsun adam ev aldı

he ev aldık para lazım gençler :)

yolda kalınca ahh ulen demeyin :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Şehir içi şehir dış tam açıklama yapabilrmisin. Örneğin ankaradan istabula giderken yolda kaldım...

aracın kontagını kaybettim ücretsiz gelip arabama kontak çıkartma hizmeti varmı. kaybolunca ne olacak sonuç

kaza yapan arac araç sigortası çekmekle yükümlü değilmi?

nelerden tam net faydalanabilinir açıklarsan daha iyi olur.

kolay gelsin

iyi alışverişler.

siyahbereli tarafından 28/May/14 14:54 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2026 Toplam Mesaj: 16