100 Adet Örgü Motif Oya Elişi Desenleri- Yine E-Book :)
-
Hizmetin bokunu çıkardık :D
-
eyw :D annem gördü bakacakmış :D torununa örcekmiş bikaç bişey :Dd
-
ben sadece tbt ye deil tbt dışındaki ailelere bile yardımcı oluyorum :)
-
abi bu ne ya yani iki ay site ban yedi diye örgü işinemi girdik ne oluyoruz nerde eski müridler eski konular olaylar vukaatlar
sitenin üç yıllık bir takipçisi olarak don günlerdeki bu kötü gidişatı anlamaıyorum burda eskiden bırakın örgü nakışı geyik bile zordu hep vukaat hep olay hep icraat hat TAHRİBAT"tı şimdi ise dikiş nakışa girmiş
hatam varsa yanlışım varsa uyarın abi ama böle biliyorduk böle öğrendik şimdi olmuyor be abi
-
demirel2 bunu yazdı:
-----------------------------abi bu ne ya yani iki ay site ban yedi diye örgü işinemi girdik ne oluyoruz nerde eski müridler eski konular olaylar vukaatlar
sitenin üç yıllık bir takipçisi olarak don günlerdeki bu kötü gidişatı anlamaıyorum burda eskiden bırakın örgü nakışı geyik bile zordu hep vukaat hep olay hep icraat hat TAHRİBAT"tı şimdi ise dikiş nakışa girmiş
hatam varsa yanlışım varsa uyarın abi ama böle biliyorduk böle öğrendik şimdi olmuyor be abi
-----------------------------don örmek başlı başına bir vukuattır:D bu sitede don ören bir mürid varsa o adamdan korkulur
edit: bu arada bende 2005 ten beri takipçisiyim. benimde dikkatimi çeken aslında geyiğin azalmış olması :D şimdi tekrar arttıda bi ara 1 hafta boyunca bir geyik konusu açılmadı çöküntü içine girmiştim:D
-
hocam maksat paylaşım olsun geyik olsun diye açıyoruz...
-
Bırakın bu işleri donmuş bildiğimiz tanga ulan o :)
Onca yıllık bahçıvanım böyle küfeye patlıcan koymadım derler ya işte bende diyorum ki onca yıldır el işi tanga hiç görmemiştim süpermiş taktir ettim yaratıcı insanları seviyorum....