100 Bin TL İle Nasıl Kazanç Sağlayabilirim ?
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------ev al aga. kiraya ver temiz iş.
ziraat yıllık faize yatırırsan 10 bine 140 lira gibi bişey veriyodu 100bine de 1400 falan veriri faizden pek bişey gelmez gibi. 1400 de iyi para ama maaş gibi daha ne. altına yatırma derim zaten çıkacağı kadar çıktı. dolar olabilir yuro çöküyo dolar yükselir bence.
-----------------------------en mantıklısı bu altın al bekledi yerde kazanırsın :D yada kuyumcu aç başına birini koy :))) yad mütaitlik yap :)
-
factoring aç. aylık %2-%5 ile çek kırarsın.
-
Forex sitelerinde 1 e 8 verecek şekilde paranı altına yatır parayı unut ! Seneye paranı 8 e katlamazsan gel bu konuda bana küfür et :)
-
İddaa büfesine git.
Ankaragücü 1
Bursaspor 1
Roma 1
Bu 3 maça 100 milyarını yatır yarına 621 milyar cebinde olsun, konu başlığını "621 bin TL ile nasıl kazanç sağlayabilirim" ? olarak değiştir.
-
önce o kadar paran olduğunu ispatla :)
-
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar 100,000 TL ile nasıl bir kazanç sağlayabilirim yani aylık olarak iyi bir kazanç getirmesi için ne yapılabilir ?
Borsa felan diyecek olursanız o işten anlamıyorum :)
-----------------------------100 bin tlyi 12 ayligina bana verirsin , onu ben sana her ay iyi bir kazanc getirecek sekilde oderim.
-
yılın ilk altı ayında 10 bin
yılın ikinci altı ayında da 10 bin toplamda 20 bin tl faiz geliri teslim etmem şartıyla ve
yılın sonunda da anaparan olan 100 bin tl yi sana geri iade etmem şartıyla sözleşme imzalayabilirim sizinle.
piyasada daha iyi teklif veren yatırım uzmanı bulursan ona git. -
korkarabatak bunu yazdı:
yılın ilk altı ayında 10 bin
yılın ikinci altı ayında da 10 bin toplamda 20 bin tl faiz geliri teslim etmem şartıyla ve
yılın sonunda da anaparan olan 100 bin tl yi sana geri iade etmem şartıyla sözleşme imzalayabilirim sizinle.
piyasada daha iyi teklif veren yatırım uzmanı bulursan ona git.
-----------------------------Karaya kefilim !!!
-
cnt bunu yazdı:
ev alıp kiralıcan aylık en az 500 lira temiz para kazanırsın.
-----------------------------Bankaya ver daha çok faiz alırsın gibi sanki bi araştır.
-
faize yatır ama onun getirisi düşük hatta bazen yok:D