100 DE Yüz Güvenlik Vardır
-
Hacılar birçoğumuz dioruz ki A.ığı olmayan sistem yoktur.Bence vardır.Anlatırmısınız bana şu kodla yazılmış bir basic komutunda ne tür bi açık bulacaksınız.
shell "regedit.exe" hadi bu programda güvenlik açığı bulun bakıyım.
Benim bi yanlışım olabilir bu yüzdeyüz güvenlik konusunda varsa siz düzeltin.
-
%100 güvenlik bilgisayarın fişini çekince sağlanır.
-
sana atalarımızdan esinlenerek tek bir sey demek istiorum...
övünme microsoft gibi, crack cıkar en sonunda vistada oldugu gibi.... yeterince acık mı? sonucta koduda yazan insan, bir yerinde bir acık bırakacaktır elbet.. kod yazmaktan anlamam, kırmaktan hic anlamam ama PC de genel mantık acıksız hic bir sey olmaz dusuncesindeyim... sevgiler saygılar :D
-
%100 güvenlik bilgisayarın fişini çekince sağlanır.
Hacı kanıtla demin yazmış olduğum programda bi güvenlik açığı bul alnından öpiyim.
-
Hacı %100 güvenlik tüm sistem içindir;bir program için değildir :)
-
kanitlim hoca %100 güvenlik pc nin fişini çekince sağlanır yani bilgisayar elektrik almaz ve hiçbi devre çalışmas ve veri aktarımı falan filan yapamassın.
ayrıyetten ne sen benim alnımdan öp neden ben onda açık bulim ama mutlaka vardır bi açıgı. -
wassh bunu yazdı:
-----------------------------sana atalarımızdan esinlenerek tek bir sey demek istiorum...
övünme microsoft gibi, crack cıkar en sonunda vistada oldugu gibi.... yeterince acık mı? sonucta koduda yazan insan, bir yerinde bir acık bırakacaktır elbet.. kod yazmaktan anlamam, kırmaktan hic anlamam ama PC de genel mantık acıksız hic bir sey olmaz dusuncesindeyim... sevgiler saygılar :D
-----------------------------
Ölmekten koptum hacı ama sana katılmıyorum çünkü mantıklı gelmiyor açıksız sistem olmaz olayı. -
aq fısı cekık sıstem bıle guvenlı deıldır en ıısı pc yı kompe kırın :D
-
böle bir konu wardı %100 msn hack die
önce bir tereddüt ettim dedim ğişti olıyak die ama
abü açık her zaman wardır çünkü sürekli teknoloji gelişiyor
-
masaustugoster.scf hadi bundada acik bulun o zaman. bu senin shell "regedit.exe" komple sistemmis gibi koymussun acik bul diye.
acik tek bir programdan olussaydi acik olmazdi zaten program diye birsey olmazdi -
oyuncu bunu yazdı:
-----------------------------böle bir konu wardı %100 msn hack die
önce bir tereddüt ettim dedim ğişti olıyak die ama
abü açık her zaman wardır çünkü sürekli teknoloji gelişiyor
-----------------------------
Nası yani hoca yazılım teknolojisi ne kadar gelişirse gelişsin yukarıdaki ufak proda bi açık bulamaz.