100 E Yakın Divx Film Var.İstediklerinizi Sırayla Tahribat Ftp Ye Upload Edebilirim
-
arzu ettiginiz filmi izleyebilirsiniz, yabanci filmlerin cogu turkce dublaj. amerikan pastası 5 dahil.
-
44- MUMYA EVİ yada 29- İSKELER ANAHTAR
saolasın:D
edit:türkçe dublaj demi bunlar
-
Eight below bende var yollıcam sana bekle beni:D
-
unstopable bunu yazdı:
-----------------------------44- MUMYA EVİ yada 29- İSKELER ANAHTAR
-----------------------------
iskelet anahtarı tavsiye üzerinemi istiyosun bilmiyorum ama yok öyle bir film :D acayip derecede kötü. -
Kelv1n bunu yazdı:
unstopable bunu yazdı:
-----------------------------44- MUMYA EVİ yada 29- İSKELER ANAHTAR
iskelet anahtarı tavsiye üzerinemi istiyosun bilmiyorum ama yok öyle bir film :D acayip derecede kötü.
yok hajı tavsiye değil izlemedim de filmi maksat arşivde dursun deyiokadar mı kotu be??
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------40- KUTUP MACERASI
41- MASKELİ BEŞLER IRAKhoca bu kutup macerasi "eight below" mu ? kutuplarda bir arastirma merkezi var orada husky kopekler var ...o filmmi ? oysa upload et ,birde maskeli besler irak ;)
-----------------------------ComputerWolf, Kutup macerasını ftp ye video bölümüne ekledim.İndirebilirsin.Biraz geç oldu ama 3 gündür ftp ye upload hızım 1 kb dan yukarı çıkmıyordu.Değişik bilgisayarlarda ve değişik bağlantı hızlarında denedim sorun değişmedi.Heralde tahribatın serverından kaynaklanan bir problemdi.
Neyse sonuç olarak Kutup macerası adlı filmi download edebilirsiniz
Kutup Macerası (Swordfish).avi
Rar uzantılı olan dosyayı upload ederken yarıda kesildi bu yüzden eksik kaldı onu indirmesin kimse.Mümkünse admin arkadaşlardan birisi silsin.Uzantısı avi olanı indirebilirsiniz arkadaşlar.Diğer istekleride upload etmeye başlıyorum
-
SARIKAMIŞ belgeselini eklersen sewinirim , herkesin izlemesinde fayda var
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Uploada Başladım bile kardeş.Dediğin doğru herkesin izlemesinde fayda var
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Uploada Başladım bile kardeş.Dediğin doğru herkesin izlemesinde fayda var
-----------------------------sağol kardeş, kolay gelsin ;)
-
dostum, saving private ryan (er ryan ı kurtarmak) ı upload edersen mesud ve bahtiyar olurum (: