%100 Fud Keyloger Maduru Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar iki gündür sitede yayınlanan keyloger bir truva atıdır bilginize indiren çalıştanlara şimdiden geçmiş olsun silmeniz için makinanıza firewall kurun .

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

:) ben anlamıştım bi bit yeniği olduğunu zaten

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

onerdigin programlar Varmıdır Echoll yazarsan Arkadaşların işi daha kolay olur ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Underzero hocam demişti dikkat edin diye:..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

outpost firewall 2009 kurun mankinenizi resetleyin çıkış yapan exeleri baglantıları görürsünüz

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------

outpost firewall 2009 kurun mankinenizi resetleyin çıkış yapan exeleri baglantıları görürsünüz

saol :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bende uyardım ama sildiler uyarıyı kimse kimseye babasının hayrına vermez exe zaten RAT ın exesi üzerine crypter geçmişler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

ava giderken avlanmayın diye demiştim bn ztn o postta :)   ztn piyasadaki keyloggerların cogu böyle , vmware kurup orda kurcalayın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoYSaL
    SoYSaL's avatar
    Erkek

Ben olayı kavrayamadım,daha önce forumda keyloger diye test amaçlı mı tuva atı paylaşıldı?

Ya da test eden arkadaş kim.Maksat hiçbir antivirüse yakalanmadığını test etmekmiydi v.s

özet geçilirse sevinirim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

bir söz vardır su testisi su yolunda kırılır diye... böyle uyduruk tehlikeli şeyler indirip kurmaya çalışmamak lazım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoYSaL
    SoYSaL's avatar
    Erkek

TeknikA bunu yazdı:

bir söz vardır su testisi su yolunda kırılır diye... böyle uyduruk tehlikeli şeyler indirip kurmaya çalışmamak lazım.

Ne kadar alakasız ir cümle.Herkesin kullandığı güvenilir,telif hakkı yasalarınca korunan bir keylog biliyorsan söyle de faydalansınlar,bu yolu merak eden tabi ki uyduruk ve tehlikeli oluşunu göze alacak.

ama ben hala özet istiyorum eğer maksat test ise ilmek istiyorum.cunku hicbir firewall ve antivirus bugune kadar sıkıntı olmadan program kurdurup keylog olarak kullananları gördüm ama test için paylaşan kişi şutlanmamışsa ben bi şeyleri yanlış bildiğimi kabul edip tekrar tartıcam

Toplam Hit: 5593 Toplam Mesaj: 24