%100 Fud Keyloger Maduru Olanlar
-
evet arkadaşlar iki gündür sitede yayınlanan keyloger bir truva atıdır bilginize indiren çalıştanlara şimdiden geçmiş olsun silmeniz için makinanıza firewall kurun .
-
:) ben anlamıştım bi bit yeniği olduğunu zaten
-
onerdigin programlar Varmıdır Echoll yazarsan Arkadaşların işi daha kolay olur ..
-
Underzero hocam demişti dikkat edin diye:..
-
outpost firewall 2009 kurun mankinenizi resetleyin çıkış yapan exeleri baglantıları görürsünüz
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
outpost firewall 2009 kurun mankinenizi resetleyin çıkış yapan exeleri baglantıları görürsünüz
-----------------------------saol :)
-
bende uyardım ama sildiler uyarıyı kimse kimseye babasının hayrına vermez exe zaten RAT ın exesi üzerine crypter geçmişler
-
ava giderken avlanmayın diye demiştim bn ztn o postta :) ztn piyasadaki keyloggerların cogu böyle , vmware kurup orda kurcalayın.
-
Ben olayı kavrayamadım,daha önce forumda keyloger diye test amaçlı mı tuva atı paylaşıldı?
Ya da test eden arkadaş kim.Maksat hiçbir antivirüse yakalanmadığını test etmekmiydi v.s
özet geçilirse sevinirim
-
bir söz vardır su testisi su yolunda kırılır diye... böyle uyduruk tehlikeli şeyler indirip kurmaya çalışmamak lazım.
-
TeknikA bunu yazdı:
bir söz vardır su testisi su yolunda kırılır diye... böyle uyduruk tehlikeli şeyler indirip kurmaya çalışmamak lazım.
Ne kadar alakasız ir cümle.Herkesin kullandığı güvenilir,telif hakkı yasalarınca korunan bir keylog biliyorsan söyle de faydalansınlar,bu yolu merak eden tabi ki uyduruk ve tehlikeli oluşunu göze alacak.ama ben hala özet istiyorum eğer maksat test ise ilmek istiyorum.cunku hicbir firewall ve antivirus bugune kadar sıkıntı olmadan program kurdurup keylog olarak kullananları gördüm ama test için paylaşan kişi şutlanmamışsa ben bi şeyleri yanlış bildiğimi kabul edip tekrar tartıcam