%100 Hakiki Manisa Mesir Macunu Satış Ücretsiz Kargo
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
coder hocam o verdiğin linkdeki ürünleri gittigidiyorda dahada ucuza bulursun
bu ürün o ürün değil bak bakalım benziyormu? ben o resmi kasti koydum hakiki mesir vakfının damgasına bakacaksın
yoksa 20 çeşit macun var bu ürünün içinde bal var sen4 liraya gidip alacaksan al ama bir düşün malzemelerin fiyatını :)
yoksa git bütün marketlerde bulursun mesir macunu hakiki diyorum dikkatini çekerim
lan bu bağımlılık yaptı cidden
insanın yedikçe yiyesi geliyor
bu vakfınki daha mı iyi diyon şimdi sen?
performansı daha mı iyi artırıo bu vakfınki :) -
c0der bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
coder hocam o verdiğin linkdeki ürünleri gittigidiyorda dahada ucuza bulursun
bu ürün o ürün değil bak bakalım benziyormu? ben o resmi kasti koydum hakiki mesir vakfının damgasına bakacaksın
yoksa 20 çeşit macun var bu ürünün içinde bal var sen4 liraya gidip alacaksan al ama bir düşün malzemelerin fiyatını :)
yoksa git bütün marketlerde bulursun mesir macunu hakiki diyorum dikkatini çekerim
lan bu bağımlılık yaptı cidden
insanın yedikçe yiyesi geliyor
bu vakfınki daha mı iyi diyon şimdi sen?
performansı daha mı iyi artırıo bu vakfınki :)
-----------------------------başka marka hiç yemedim yedirmedim nerde üretildiği belli değil Türk gıda kodeksine uygun değil bilmem ne :)
Performansı bilmem ben hep şifa niyetine yerim soğuk havalarda felan ama orjinaldir istediğin yere sorup göstere bilirsin
Neyse ben yatıyorum alacaklar pm atsınlar adreslerini felan yarın ilk parti malları gönderecem :)
-
alper satış ne zamana kadar geçerli okula donuste alayım :D (18 nisan)
-
maccun daha iyi ya
gerçi ben hertürlü hoşlanmıyorum ama:)
-
HoRbY bunu yazdı:
Tuncaxxz'a benden yolla gitsin vardır onun ihtiyacı vardır :))
-----------------------------ihtiyaç her zaman var :)
alakcaklara söyleyeyim dj alper'in sattığı ürün mesir vakfının ürettiği mesir macunudur. lezzeti piyasadaki diğer mesir macunlarına bin basar(performansı söylemiyorum bile) ;)
-
abi banada bi kaşık gönder la :|
ayağa kalkayım baksana maşşallahı var füzeye cevirir bu beni duacın olurum la :| -
Alper hesap noyu pm at.
-
ya bu libido artış olayı hurafe mi gerçek mi ? ayrıca özellikle merak ettiğim kadınlar için geçerli mi bu libido artışı ?
-
libido artışı değil de performans artışı olur tabiki de.
biz işin orasında değil şifa veriyor herşeyden önce. şifaya odaklanalım :)
-
beyler 220 gr küçük kavanoz isteyene 10 liraya gönderirim :) 15 lira 400 gr büyük kavanoz
Ayrıca Ürünler Hologramlıdır. Çakmalara aldanmayın beyler