folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder %100 Saflıkta Argan Yağı - Mürit'e Para Kazanma Ya Da Ucuz Alım İmkanı

%100 Saflıkta Argan Yağı - Mürit'e Para Kazanma Ya Da Ucuz Alım İmkanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

100ML felan satıyorum deyeydin alabilirdikk :D  

hayırlı satışlar. 

hocam yapın bir organizasyon, 10 kişi girin bir litreye :) ben akrabalara o şekil dağıttım.

işin pazarlama boyutunda da, benim vaktim olmadığı için genel olarak açtım konuyu,

kiminiz stoğunu tutar, kiminiz site yapar seo yapar falan bilemem.

benim tek yapacağım iş, getirip teslim etmek olabilir bu aralar.

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı

yuzde yuz demissin; ama sana nasil inanacagiz?ki fas dedigimiz yer ticarette orospulugun girla dondugu bir yer. 100 liraya 5 sise bal + polenin hatta bagcilarda 1.5 liraya yiyecegin tavuk doner + ayranin organik olma ihtimali bence fastan alinma argandan daha yuksektir

akrabanın yarısı fas'ta diyorum hocam, yoldaki tezgahtan almıyoruz yani, %100 safını özellikle araştırdık bağlantılarını kurduk.

parayı verin sonra getireyim gibisinden bir durum da yok. ben istiyorum diyene getiririm,

istanbul'da istediğiniz kimyacıyla, kozmetikçiyle, biyoloji uzmanıyla gelebilirsiniz, beraberce istediğiniz labaratuvara da gidebiliriz, mal budur dersin, ödemeni yaparsın.

bu arada Triumph denen engin bilgili mürit; 1,5 liraya dönerin ve 5şişesi 100TL balın organik olma ihtimali ile fas'tan alınma argan'ı kıyaslamışsın da, bu kadar saçma bir cümle olamaz. Argan'ın dünyada fas'tan başka biryerde üretimi yok. En safı, ağaç hali orda yani. Bilmeden bu boyutta saçmalaman çok su götürür ama, kendi konumu baltalamayacağım. 

yani gidip malın en safını bulmakla uğraşıyoruz, istanbul'a istediğimiz zaman gelişi girişi vs hallediyoruz, sonra gayet makul fiyatla hizmet sunuyoruz, merak eden efendi gibi yazsa amenna ama, bir de dingil dingil yorumlarla uğraşıyoruz.

kısacası üründen emin olmasam, hergün takıldığımız platformda paylaşmam. ciddi ilgilenenle buluşur, kendimizi tanıtırız, icabında ürünü de inceletiriz.

Yok bu iş öyle olmaz, şöyle olsun diyecek olan varsa, mantık dahilindeki efendi mizaçlı önerilere de açığız.

1. ortada itham veya hakaret yok.

2. ne tip bir model olduğun, cahil alınganlığından ve uydu kanalları satıcısı ağzından (yaparız, ederiz, biz'li cümleler kurman) belli ediyor.

3. yine de açıklama yapayım. ortada sana dair hiç bir hakaret veya itham yok. tamamen fas'ta dönen ticari ahlak'la ilgili yorum yaptım.

4. Argan, sadece fas'ta üretiliyorsa bu bilgi hiç bir zaman orjinal olduğuna dair bir kanıt sunmaz. Aksine senin gibi her fas'ta yakını bulunanların bu durumu fırsata çevirip yalan söylemesine olanak sunar.

Triumph tarafından 25/Eki/13 12:48 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

türkiyede zeytin yağı ile söğüt ağacı ve ceviz ağacını kaynatıp daha son deniz kumu ile demlemeye bırakıyorlar tabiki piyasadaki sahteler böyle arkadaşlar bu olayı istanbulda yapan firma çok bilginize

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı
    muaythaist bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı

yuzde yuz demissin; ama sana nasil inanacagiz?ki fas dedigimiz yer ticarette orospulugun girla dondugu bir yer. 100 liraya 5 sise bal + polenin hatta bagcilarda 1.5 liraya yiyecegin tavuk doner + ayranin organik olma ihtimali bence fastan alinma argandan daha yuksektir

akrabanın yarısı fas'ta diyorum hocam, yoldaki tezgahtan almıyoruz yani, %100 safını özellikle araştırdık bağlantılarını kurduk.

parayı verin sonra getireyim gibisinden bir durum da yok. ben istiyorum diyene getiririm,

istanbul'da istediğiniz kimyacıyla, kozmetikçiyle, biyoloji uzmanıyla gelebilirsiniz, beraberce istediğiniz labaratuvara da gidebiliriz, mal budur dersin, ödemeni yaparsın.

bu arada Triumph denen engin bilgili mürit; 1,5 liraya dönerin ve 5şişesi 100TL balın organik olma ihtimali ile fas'tan alınma argan'ı kıyaslamışsın da, bu kadar saçma bir cümle olamaz. Argan'ın dünyada fas'tan başka biryerde üretimi yok. En safı, ağaç hali orda yani. Bilmeden bu boyutta saçmalaman çok su götürür ama, kendi konumu baltalamayacağım. 

yani gidip malın en safını bulmakla uğraşıyoruz, istanbul'a istediğimiz zaman gelişi girişi vs hallediyoruz, sonra gayet makul fiyatla hizmet sunuyoruz, merak eden efendi gibi yazsa amenna ama, bir de dingil dingil yorumlarla uğraşıyoruz.

kısacası üründen emin olmasam, hergün takıldığımız platformda paylaşmam. ciddi ilgilenenle buluşur, kendimizi tanıtırız, icabında ürünü de inceletiriz.

Yok bu iş öyle olmaz, şöyle olsun diyecek olan varsa, mantık dahilindeki efendi mizaçlı önerilere de açığız.

1. ortada itham veya hakaret yok.

2. ne tip bir model olduğun, cahil alınganlığından ve uydu kanalları satıcısı ağzından (yaparız, ederiz, biz'li cümleler kurman) belli ediyor.

3. yine de açıklama yapayım. ortada sana dair hiç bir hakaret veya itham yok. tamamen fas'ta dönen ticari ahlak'la ilgili yorum yaptım.

4. Argan, sadece fas'ta üretiliyorsa bu bilgi hiç bir zaman orjinal olduğuna dair bir kanıt sunmaz. Aksine senin gibi her fas'ta yakını bulunanların bu durumu fırsata çevirip yalan söylemesine olanak sunar.

benim mizacım belli birader, kabul et ki, "fas'tan alınma argan" cümlen ile bu hususta birşey bilmediğinin ispatını yaptın. çünkü dediğim gibi argan zaten sadece fastan alınabilir. Benim adam gibi açtığım konuma sokak ağzıyla alakasız bir şekilde "fas dediğin yer ticarette orospuluğun gırla döndüğü bir yer" yazarsan, peşine de ürünü bilip bilmeden "1,5 liralık dönerin organik olma ihtimali o arganın organik olma ihtimalinden daha fazladır" dersen. o cahil alınganlığı olarak nitelendirdiğin tepkimden öte bi siktir giti haketmişsindir, ben de alttan almışımdır. istersen oylamaya sun, bunun başka bir izahı yok.

ticaretin envai çeşitini yaptım şu zamana kadar, kimsenin ben de 1 kuruş hakkı kalmamasına dikkat ederim. senin gibi nerde nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen sokak ağzına sahip adamları da kendimden uzak tutmaya çalışırım.

fas'ta ticaret hakkında konuşacaksan gidip bir konu açarsın, benim adımı, getirdiğim ürünü, mizacımı dahil etmezsin. 

Ki bir yandan da diyorum ki istediğiniz şekilde kontrol ettirebilirsiniz, ödemeyi önden istemiyorum, getiririz istediğiniz yerde baktırırız. onaydan sonra ödemeyi yaparsınız. piyasanın güven teşkil etmediğini zaten ben belirtiyorum, müriti her şekilde kendim sağlama alıyorum. sen hala fırsatı değerlendirip yalan söylememden bahsediyorsun.

velhasıl boka sarıp iftiraya kadar gitmişsin. bir zahmet muhatap olmayalım.

muaythaist tarafından 25/Eki/13 18:47 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Yağı bol bulunca napacaz? ne için kullanılıyor merak ettim?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Yağı bol bulunca napacaz? ne için kullanılıyor merak ettim?

Arap yağı bol bulunca g*tüne sürermiş şeyhim, bilmem sen ne için kullanırsın 

ArduouS tarafından 25/Eki/13 19:47 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2332 Toplam Mesaj: 17