100 Yılın İcadı :D
-
yeni gördüm gerçekten enteresan yazık walla o kadar fana bilgisayara takmış olsaydın bayaa yararını görürdün :D
-
Kardesim unutmaya çalıştımız bir şeyi neden hortlatıyorsun :)
Bir şeyler yapma heves bırakmayan konu... -
okadar ses çıkarmasaydı ilk müsterin ben olurdum..
-
Heybee buluşa bak, Haci nerden buldun bunu :P
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
onu bilmemde son yüzyılların en büyük icadı vibrator abi ^^
-----------------------------yoksa kullanıonmu bi ara makarasına cinsiyeti top yaptın ama bilmiom qambler:D
-
O fanLarı Pc 'nin kasasini soğutmak için kullansan daha iyi olmazmıydı :)
-
muhaha bu ne la 4 fana olucak işi değil bu en aşağı bi 10 tane fan lazım :)
-
PlatypuS bunu yazdı:
yeni gördüm gerçekten enteresan yazık walla o kadar fana bilgisayara takmış olsaydın bayaa yararını görürdün :D
-----------------------------ya platypus olum sen çift kişiliklimisin bu icadı lostdream le birlikte sen yaptın ya unuttunmu sora niye sanki burda ilk kez görmüş ayağına yatıyosun...
-
bence 100 yılın icadı tükenmez kalem ama neden tükenio diceksiniz tükenmez kalemi bulan adam kalemin tükendiğini göremeden öldüğü için kalemin adı öle kalmışşş...!! |CENK&ERDEM|
-
cagdas bunu yazdı:
-----------------------------PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------ya platypus olum sen çift kişiliklimisin bu icadı lostdream le birlikte sen yaptın ya unuttunmu sora niye sanki burda ilk kez görmüş ayağına yatıyosun...
-----------------------------Asıl sen çift kişiliklisin galiba senin üstte bi msj ın daha var onu yazarken görmedin mi yazılan msj ları..
a.q ne salaklar var yaa