1.000 - 1.100 Liraya Kadar Bütçe İle Masaüstü İntel Sistem Önerileriniz
-
HoLyCat bunu yazdırenegadealien bunu yazdıJiggSaw bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Hem bütcen yok hem intel diyorsun, daha az performans alabilmek için mi :)
Rene hocam bütçe o kadar :D yapacak bişi yok :)
AMD sistemlerde 1.000 liraya Performans Canavarı mı yaratacaksın :D Bi Sistem alayım senden AMD olarak :)Benden almana gerek yok hocam, hepsiburadadan aynı fiyada 2 ürün seçtim.
Intel 312 Tl
Amd 309 Tl
Intelin CPU Benchmarkı http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-4130+%40+3.40GHz&id=2015
4829 Puan
Amdnin CPU Benchmarkı http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+FX-6300+Six-Core&id=1781
6366 Puan
Dolayısı ile, düşük fiyat aralıklarından Intel almak tecrübesizliktir.
Sen bakma işe yaramaz diyen tecrübesiz, bilgisiz arkadaşlara ;)
AMD'yi en son Athlon serilerinde duyan hayatı boyuncada 5 tane bilgisayar kullanmış adamlarla konuşursan tabiki önermezler sana...
İşe yaramaz diyorlar neye göre dediklerini kendileride bilmiyorlar, ne yapıyormuş, dahili komut setimi eksikmiş içinde :) 64 bit uygulama mı çalıştırmıyor muş? Cahillik.
Aynı fiyata %131.8 Performans alacakken niye almayasın ki?
Zaten aynı sayfalara baktığında, Intel I3'den gelen sample sayısı 381, Amdden gelen sample sayısı 1664.
Dolayısı ile satılma oranı, yukarıdaki örnekden hesaplarsak 1 / 4,3
:)
En son olarak AMD FX serisi kullanan birisi olarak; AMD alıp yanına soğutucu koyacağıma aynı paraya İNTEL Alır keyfime bakarım..
ilk amd işlemcim 4200 serisi oldu sonrasi amd 945 serisi, sonrası FX 8 serisi, Hadi birtanesinde anlarımda hepsimi aynı bokun boyanmış versiyonu..
Sokmuşum hızlı çalışmasına beachmark ına..
Beni mutsuz ettikten sonra, kimseye Önermem..
Hocam amdye laf ederek amd mi kullanıyosunuz :D
-
o fiyata performanslı bir intel toplayamazsın. Ekran kartı zaten kafadan günümüz oyunlarını oynamak istiyorsan 400 lira tutacaktır. 8gb ram artık gereksinim, 200 de o tutacaktır zaten 600 lira gitti. 400 liraya intel + anakart + kasa + psu alamazsın işlemci zaten 450 - 500 lira. Anakart 300 desek, 300 de kasa ve psu tutsa komple ati amd toplamak ve sinir krizleri geçirmek yerine bütçeyi yükselt. İşlemci ve rami ikinci el alarak 1.500 tl bütçeyle günümüz oyunlarında sıkıntı çıkarmayacak bir intel toplayabilirsin.
-
TheKorsans bunu yazdıHoLyCat bunu yazdırenegadealien bunu yazdıJiggSaw bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Hem bütcen yok hem intel diyorsun, daha az performans alabilmek için mi :)
Rene hocam bütçe o kadar :D yapacak bişi yok :)
AMD sistemlerde 1.000 liraya Performans Canavarı mı yaratacaksın :D Bi Sistem alayım senden AMD olarak :)Benden almana gerek yok hocam, hepsiburadadan aynı fiyada 2 ürün seçtim.
Intel 312 Tl
Amd 309 Tl
Intelin CPU Benchmarkı http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-4130+%40+3.40GHz&id=2015
4829 Puan
Amdnin CPU Benchmarkı http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+FX-6300+Six-Core&id=1781
6366 Puan
Dolayısı ile, düşük fiyat aralıklarından Intel almak tecrübesizliktir.
Sen bakma işe yaramaz diyen tecrübesiz, bilgisiz arkadaşlara ;)
AMD'yi en son Athlon serilerinde duyan hayatı boyuncada 5 tane bilgisayar kullanmış adamlarla konuşursan tabiki önermezler sana...
İşe yaramaz diyorlar neye göre dediklerini kendileride bilmiyorlar, ne yapıyormuş, dahili komut setimi eksikmiş içinde :) 64 bit uygulama mı çalıştırmıyor muş? Cahillik.
Aynı fiyata %131.8 Performans alacakken niye almayasın ki?
Zaten aynı sayfalara baktığında, Intel I3'den gelen sample sayısı 381, Amdden gelen sample sayısı 1664.
Dolayısı ile satılma oranı, yukarıdaki örnekden hesaplarsak 1 / 4,3
:)
En son olarak AMD FX serisi kullanan birisi olarak; AMD alıp yanına soğutucu koyacağıma aynı paraya İNTEL Alır keyfime bakarım..
ilk amd işlemcim 4200 serisi oldu sonrasi amd 945 serisi, sonrası FX 8 serisi, Hadi birtanesinde anlarımda hepsimi aynı bokun boyanmış versiyonu..
Sokmuşum hızlı çalışmasına beachmark ına..
Beni mutsuz ettikten sonra, kimseye Önermem..
Hocam amdye laf ederek amd mi kullanıyosunuz :D
Hayir i7 serisi kullanıyorum. -
pesimistzombie bunu yazdı
o fiyata performanslı bir intel toplayamazsın. Ekran kartı zaten kafadan günümüz oyunlarını oynamak istiyorsan 400 lira tutacaktır. 8gb ram artık gereksinim, 200 de o tutacaktır zaten 600 lira gitti. 400 liraya intel + anakart + kasa + psu alamazsın işlemci zaten 450 - 500 lira. Anakart 300 desek, 300 de kasa ve psu tutsa komple ati amd toplamak ve sinir krizleri geçirmek yerine bütçeyi yükselt. İşlemci ve rami ikinci el alarak 1.500 tl bütçeyle günümüz oyunlarında sıkıntı çıkarmayacak bir intel toplayabilirsin.
bana göre abarttın. laptop kullanıyorum 2 sene önce 1.4-1.5 gibi bir fiyata aldım. hala sorunnsuz günümüz oyunlarını oynuyorum
-
angels_demos bunu yazdıpesimistzombie bunu yazdı
bana göre abarttın. laptop kullanıyorum 2 sene önce 1.4-1.5 gibi bir fiyata aldım. hala sorunnsuz günümüz oyunlarını oynuyorum
kaç fpsde oynuyorsun? 20fpsde oynayıp oynuyorum demek var, 60fpsde oynayıp oynuyorum demek var.
-
Hocam ben satıyorum şuan. biraz ekleyip bunu alabilirsin.
-
flickR bunu yazdı
Hocam ben satıyorum şuan. biraz ekleyip bunu alabilirsin.
Hocam aklımda olsun :)