1000-1200TL Arasına Telefon Tavsiyesi General Mobile Elite Tarzı
-
selam dostlar telefon alıcamda kararsızım iphone 4 var bende lg g3 ler askerdeyken 1200tl idi geldim aradan 1 sene geçti daha pahalandı şansımı sikeyim g3 alıcamda param yetmiyor aslında yetiyorda okadar vermek istemiyom. ikincisi fiyat performans olarak general mobile elite ler çok tutuluyor askerde bir arkadaşımda var şahane ama bilmiyorum malzeme kalitesi nasıldır tavsiyelerinizi bekliyorum
-
up
-

-
puanı donanımı felan iyide sorunsuz bir cihazmı hacı sağlamlık nasıl
-
elindeki iphone 4'den üstün bi tarafı yok. Ucuz ve iyi bir telefon tavsiyesi istersen Lenovo vibe x2 al.
-
arkadaşlar lenovo vibe güzelmiş hakketen fiyatıda iyimiş
benim telefon iphone 4 arka kamera 5 megapiksel kasma felan yok sıkıntım ekranı küçük bide eski olması
-
sanacasta bunu yazdı
elindeki iphone 4'den üstün bi tarafı yok. Ucuz ve iyi bir telefon tavsiyesi istersen Lenovo vibe x2 al.
iPhone 4 diyoruz hani şu kasılmaları bitmeyen cihaz. 4s desen eyvallah fakat 4 şuan ÇÖP.
General mobile pişmanlıktır. Ekranı 480p. Çamur gibi.
-
mkyb bunu yazdısanacasta bunu yazdı
iPhone 4 diyoruz hani şu kasılmaları bitmeyen cihaz. 4s desen eyvallah fakat 4 şuan ÇÖP.
General mobile pişmanlıktır. Ekranı 480p. Çamur gibi.
işte önerin ne moruk 1200tl e kadar bütçe var
-
askerden geldiğini bu konudan gördüm hocam. hoşgeldin.
https://www.android.com/intl/ALL_tr/one/
şunu bir incele bakalım. 64 mimarisi ve güncel android ile hoş bir cihaz.
700 liraya al koy cebine gitsin. zaten 2 yıl dolmadan değiştireceksin. şu vakitte androidlerin hepsi aynı şey.
mağdur edeceğini sanmıyorum. memnun kalırsın. şimdi gideceksin g3 yada o sınıfta birşey alacaksın boşuna.
olm kafanı çalıştır. f/p cihazı al . geriye kalan parayla mektebe gidersin :D
-
-
1299 tl ama Asus Zenfone 2