1000-1400 Arası Laptop Ve Sorular ?
-
http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b45f45-8gb-notebook-urun7666.html burdan aldim.alali bir ay oldu.win7 64 bit ultimate kurdum.0 sorun muthis cihaz..tasarimi da cok cok iyi.Yerinde garantiye dikkatini cekerim.Tam ogrencinin cebine gore.Yurtta acerini da packerbellini de ideapedini de asusu da samsungu da toshibayi da f/p de öpüp kenara atmistir.
-
5110 icin bu kadar ucuzsa bi nedeni var diyebilirsin.sebebi 500 liralik WinOS yüklü olmamasidir.girip dartyden vatandan teknosadan fiyat karsilastirabilirsin..dartyde 6 gb home premium 1859 liraydi ben alirken.ben 1125 liraya aldim ;)
-
Gitti gidiyor sitesinde ürün alırken bakılacak ilk şey satıcının profilidir. Yıllardır alışveriş yaparım ve şimdiye kadar sorunlu alışverişim olmadı. Ürünleri satan kişinin aldığı yorumlara bakarsın. Profil yeteri kadar olumlu gelirse alışverişi yaparsın. Yorumları yapanlar da zaten alışveriş yapanlardır.
Yani güvenilirlik = inceleme için ayırman gereken birkaç dakika demektir.
Edit;
Yine deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki, eğer (özellikle) Darty ve İstanbul bilişimden alışveriş yapacaksan, ki işin içine Vatan Computer ve Gold da koyulabilir, alacağın ürünün stoklarda olup olmadığını mutlaka kontrol et, gerekirse müşteri hizmetlerini arayarak birebir bilgi al. Parayı ödeyip 2 hafta bilgisayar beklemek, sonra da "sipariş ettiğiniz bilgisayar stoklarımızda mevcut değil" gibi sktir edesin bi cevap almak var. Darty'de birebir yaşanmış, başıma gelmiş olaydır.
kazasker1 tarafından 29/Eyl/12 23:41 tarihinde düzenlenmiştir -
SUPERBICO bunu yazdıhttp://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b45f45-8gb-notebook-urun7666.html burdan aldim.alali bir ay oldu.win7 64 bit ultimate kurdum.0 sorun muthis cihaz..tasarimi da cok cok iyi.Yerinde garantiye dikkatini cekerim.Tam ogrencinin cebine gore.Yurtta acerini da packerbellini de ideapedini de asusu da samsungu da toshibayi da f/p de öpüp kenara atmistir.ÜRÜN BULUNAMADI :/
-
duruyor hocam.acmadiysa linki direk google da arat.ilk cikana bak.suan 1202 lira havale fiyati.
-
keşke öyle olsa çerezleri sil sen hacı.
stoklarda bulunamadı diyor birde winos ne oluyor çok lazım değil herhal
Diğer Kategoriler » Serisi Tükenen Notebooklar
zeybekustasi tarafından 01/Eki/12 08:14 tarihinde düzenlenmiştir