folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 1000-2000 Arasi Uzun Omurlu Telefon Onerisi?

1000-2000 Arasi Uzun Omurlu Telefon Onerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@joe_black

iPhone 5 2012 çıkışlı bir cihaz. Bu sene 5. yılı. iOS 11'i görür ve bu sene ile birlikte güncelleme desteği kesilir. iOS güncellenmese bile uygulamalar şuan ki en güncel iOS sürümünün 2-3 tık altı istediğinden rahat 2 yıl daha gider 2019'a kadar. Ancak... Apple'ın 32 bit uygulama desteğini çekmesi iPhone 5'leri nasıl etkiler ona bi şey diyemem.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

@joe_black

iPhone 5 2012 çıkışlı bir cihaz. Bu sene 5. yılı. iOS 11'i görür ve bu sene ile birlikte güncelleme desteği kesilir. iOS güncellenmese bile uygulamalar şuan ki en güncel iOS sürümünün 2-3 tık altı istediğinden rahat 2 yıl daha gider 2019'a kadar. Ancak... Apple'ın 32 bit uygulama desteğini çekmesi iPhone 5'leri nasıl etkiler ona bi şey diyemem.

eyw hacı. zaten wp face twitter instagram çalıştırsın yeter bana 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çalışır ondan yana sıkıntın olmaz bu seneyle birlikte 3 yıl gideri var 5'in. 3 yılda 2012 model bir cihaz çok iyi bir kullanım ömrü. 3 yıl sonrada artık değiştirirsin seninle beraber yaşlanmayacak telefon :)

mkyb tarafından 14/Şub/17 17:52 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

lenovo a7010

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

lenovo a7010

Mediatek işlemcilerin pek ömürü yok. Güncellemede beklemeyin custom romda. Kaldı ki cihazda 2 GB ram varmış. Geleceği düşünerek cihaz alıyorsanuz 3 GB ramden aşağı telefon almayın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Çalışır ondan yana sıkıntın olmaz bu seneyle birlikte 3 yıl gideri var 5'in. 3 yılda 2012 model bir cihaz çok iyi bir kullanım ömrü. 3 yıl sonrada artık değiştirirsin seninle beraber yaşlanmayacak telefon :)

eyw hocam aynen dediğin gibi 2012 model bi cihaz yeter kullandığımız :D

ip6 ile ekran büyümese 6 6s alırdım da ekran büyük geliyor.

bu gün okuduğum haberde nokia 3310u tekrar çıkaracakmış çıkrırsa ondan alırım 10 sene daha gider :D :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

"Huawei P9" 2-3 hafta önce aldım. Çok harika bir telefon tavsiye ederim şuanki kur fiyatını bilmiyorum ben aldığımda 2100 tl idi mediamarkt da fiyat/performans bazında iyi çalışıyor.

Aganta Burina Burinata
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstfx
    mstfx's avatar
    Erkek

Z5 olabilir ve ya xperia x

z3 compact kullanıyorum ön kamera hariç memnunum ve gayet akıcı çalışıyor.

Dünya kitaplara ya da haritalara sığmaz.O dışarıda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mstfx bunu yazdı

Z5 olabilir ve ya xperia x

z3 compact kullanıyorum ön kamera hariç memnunum ve gayet akıcı çalışıyor.

Z5 mantıklı olabilir zira 1.800 liralara kadar düştü. Xperia X ise yaramaz.

mkyb tarafından 14/Şub/17 18:11 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstfx
    mstfx's avatar
    Erkek
    Nomm bunu yazdı

"Huawei P9" 2-3 hafta önce aldım. Çok harika bir telefon tavsiye ederim şuanki kur fiyatını bilmiyorum ben aldığımda 2100 tl idi mediamarkt da fiyat/performans bazında iyi çalışıyor.

Aynen P9 iyi  bi paket genel olarak ve huawei nin telefonların uzun süreli kullanım senaryolarında telefonun akıcılığını kaybetmemesi için bi olayı vardı.

Dünya kitaplara ya da haritalara sığmaz.O dışarıda.
Toplam Hit: 2395 Toplam Mesaj: 23
telefon akıllı