1000-2000 Arasi Uzun Omurlu Telefon Onerisi?
-
@joe_black
iPhone 5 2012 çıkışlı bir cihaz. Bu sene 5. yılı. iOS 11'i görür ve bu sene ile birlikte güncelleme desteği kesilir. iOS güncellenmese bile uygulamalar şuan ki en güncel iOS sürümünün 2-3 tık altı istediğinden rahat 2 yıl daha gider 2019'a kadar. Ancak... Apple'ın 32 bit uygulama desteğini çekmesi iPhone 5'leri nasıl etkiler ona bi şey diyemem.
-
mkyb bunu yazdı
@joe_black
iPhone 5 2012 çıkışlı bir cihaz. Bu sene 5. yılı. iOS 11'i görür ve bu sene ile birlikte güncelleme desteği kesilir. iOS güncellenmese bile uygulamalar şuan ki en güncel iOS sürümünün 2-3 tık altı istediğinden rahat 2 yıl daha gider 2019'a kadar. Ancak... Apple'ın 32 bit uygulama desteğini çekmesi iPhone 5'leri nasıl etkiler ona bi şey diyemem.
eyw hacı. zaten wp face twitter instagram çalıştırsın yeter bana
-
Çalışır ondan yana sıkıntın olmaz bu seneyle birlikte 3 yıl gideri var 5'in. 3 yılda 2012 model bir cihaz çok iyi bir kullanım ömrü. 3 yıl sonrada artık değiştirirsin seninle beraber yaşlanmayacak telefon :)
mkyb tarafından 14/Şub/17 17:52 tarihinde düzenlenmiştir -
lenovo a7010
-
kuytul bunu yazdı
lenovo a7010
Mediatek işlemcilerin pek ömürü yok. Güncellemede beklemeyin custom romda. Kaldı ki cihazda 2 GB ram varmış. Geleceği düşünerek cihaz alıyorsanuz 3 GB ramden aşağı telefon almayın.
-
mkyb bunu yazdı
Çalışır ondan yana sıkıntın olmaz bu seneyle birlikte 3 yıl gideri var 5'in. 3 yılda 2012 model bir cihaz çok iyi bir kullanım ömrü. 3 yıl sonrada artık değiştirirsin seninle beraber yaşlanmayacak telefon :)
eyw hocam aynen dediğin gibi 2012 model bi cihaz yeter kullandığımız :D
ip6 ile ekran büyümese 6 6s alırdım da ekran büyük geliyor.
bu gün okuduğum haberde nokia 3310u tekrar çıkaracakmış çıkrırsa ondan alırım 10 sene daha gider :D :D
-
"Huawei P9" 2-3 hafta önce aldım. Çok harika bir telefon tavsiye ederim şuanki kur fiyatını bilmiyorum ben aldığımda 2100 tl idi mediamarkt da fiyat/performans bazında iyi çalışıyor.
-
Z5 olabilir ve ya xperia x
z3 compact kullanıyorum ön kamera hariç memnunum ve gayet akıcı çalışıyor.
-
mstfx bunu yazdı
Z5 olabilir ve ya xperia x
z3 compact kullanıyorum ön kamera hariç memnunum ve gayet akıcı çalışıyor.
Z5 mantıklı olabilir zira 1.800 liralara kadar düştü. Xperia X ise yaramaz.
mkyb tarafından 14/Şub/17 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Nomm bunu yazdı
"Huawei P9" 2-3 hafta önce aldım. Çok harika bir telefon tavsiye ederim şuanki kur fiyatını bilmiyorum ben aldığımda 2100 tl idi mediamarkt da fiyat/performans bazında iyi çalışıyor.
Aynen P9 iyi bi paket genel olarak ve huawei nin telefonların uzun süreli kullanım senaryolarında telefonun akıcılığını kaybetmemesi için bi olayı vardı.