folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder 1000 Euro'luk Program A.B.B.Y.Y Finereader 10 | Corporate Edition Multilanguage

1000 Euro'luk Program A.B.B.Y.Y Finereader 10 | Corporate Edition Multilanguage

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

A.B.B.Y.Y FineReader, scanner ile bilgisayarınıza yüklediğiniz kitap vb. dökümanların üzerlerindeki yazıları resim formatından yazı formatına çevirmek için kullanabileceğiniz en iyi OCR programı, program resimdeki Türkçe karakterleri otomatik olarak tanıyarak size yazı haline dönüştürecektir.Fine Reader 10; dünya üzerindeki 179 dili tanıyabiliyor, 36 dile sözlük desteği de sunabiliyor.
    A.B.B.Y.Y FineReader Özellikleri:

# Programın kelimeleri tanıma doğruluğu son sürüm ile birlikte en son aşamaya yükselmiştir.

#Örneğin; elinizde bir adet gazete sayfası var. Bu sayfadaki yazıları bilgisayarınıza aktarmak istiyorsunuz. Program bu noktada gerekeni yapıyor ve hata kaybı oluşmaksızın her heceyi doğu orantıda ayırıyor.

# Ayrıca gazete sayfasındaki resimleri ve fotoğrafları da ayırt edebiliyor.

# Geriye grafiklerden ve boşluklardan arınmış, tertemiz bir metin kalıyor. Bu metni artık istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

# PDF dosyaları da dönüştürebiliyorsunuz. Programın 100′ü aşkın dil desteği bulunuyor. Ayrıca Türkçe’ye de çevirebiliyor.

# Pek çok üniversite öğrencisi tarafından da tercih ediliyor. Mesela, elinizdeki tezlerin kaynaklarını program ile metin haline çevirebilirsiniz.

# Kitap özeti, ödev çalışmaları, tablo düzenlemeleri, makale düzenlemelerini öğrenciler bu programla kolaylıkla halledebilir.

# Veya elinizde Türkçe el yazısı ile yazılmış bir yazı var. Bu yazıyı okumak da zorlanıyor ya da düz bir metin haline çevirmek istiyorsunuz. Bunu da A.B.B.Y.Y FineReader ile yapabilirsiniz.

# En büyük özelliklerinden bir tanesi ise Fotoğraf makinesi ile çekilmiş orjinal görüntüleri çevirmesidir. Makine ile çektiğiniz bir dökümanı bile otomatik olarak yazıya dönüştürebilirsiniz.

# Programın özelliklerinden bir diğeri açıları yamuk resim ve fotoğrafları düzgünleştirebilmesi. PDF formatlı bir dosyayı taradıktan sonra Word, Excel gibi programlara da dönüştürebilirsiniz.

# Program kullandıkça kolaylaşıyor.Çeviriler ve dönüştürme hizmeti olabildiğince hızlıdır.

http://hotfile.com/dl/81052317/4fa83b6/ABBYY.FineReader.10.Corporate.Edition.Multilanguage.part1.rar.html
    http://hotfile.com/dl/81056891/d725608/ABBYY.FineReader.10.Corporate.Edition.Multilanguage.part2.rar.html
    http://hotfile.com/dl/81061225/50e3d2b/ABBYY.FineReader.10.Corporate.Edition.Multilanguage.part3.rar.html
    http://hotfile.com/dl/81068168/3e2f6c3/ABBYY.FineReader.10.Corporate.Edition.Multilanguage.part4.rar.html
    http://hotfile.com/dl/81072247/7739dbe/ABBYY.FineReader.10.Corporate.Edition.Multilanguage.part5.rar.html
    http://hotfile.com/dl/81076992/543b191/ABBYY.FineReader.10.Corporate.Edition.Multilanguage.part6.rar.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Her paylaşımın için ayrı ayrı konu açarak konu kirliliği yapmamaya dikkat etmek lazım..

Tek konu aç hepsini aynısı altında paylaş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

burası link paylaşım forumu değil hoca

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Bilmiyordum kusura bakmayın link paylasımı yapmam birdaha.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    paylaş abi bırak bunları :) tam googlelık program arayınca bulsun müritler.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bilişim ile alakalı bir sitede her program için ayrı konu açmakta bence sakınca yok. Millet her film için ayrı konu açarken senin de her program için ayrı konu açmanı destekliyorum. Yani yasak felan yok ortada.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Bilişim ile alakalı bir sitede her program için ayrı konu açmakta bence sakınca yok. Millet her film için ayrı konu açarken senin de her program için ayrı konu açmanı destekliyorum. Yani yasak felan yok ortada.

Aynen katılıyorum, takılma sen devam et. Paylaşımların da boş beleş değil hani.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

devam hocam güzel program illaki bi gün birine lazım olur..
    arkadaşların sölemek istediği şey,
    ayrı ayrı konu açma, bi konu aç orda bikaç prog ver daha az kalabalık olur..
    sağolasın 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Program paylaşımı yasak değil de, birçok programı aynı zaman diliminde paylaşım yaparsan hepsi için ayrı ayrı konu açmana gerek yok.
    Hepsini aynı konuda paylaşman tercih ediliyor
    O değil de full mü bu :)
    Her şey içinde mi, deneyen???

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Program paylaşımı yasak değil de, birçok programı aynı zaman diliminde paylaşım yaparsan hepsi için ayrı ayrı konu açmana gerek yok.
    Hepsini aynı konuda paylaşman tercih ediliyor
    O değil de full mü bu :)
    Her şey içinde mi, deneyen???

Evet Ama Uploada bırakıyorum anca bitince upload ekliyorum konuları. bizde birseyler kazanalım istiyoruz uploaddan  konu kirliliği değil maksatım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    artık işime yarar mı bilmiyorum ama vermen iyi oldu, lisedeyken emektar mustek 6000p scannerim ve finereader sayesinde az ekmek yemedim.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 7446 Toplam Mesaj: 33