1000 Liraya Kadar Laptop Önerisi (Satacaklarda Baksın:))
-
hocam yukarda yazdığım gibi 1000 liraya kadar limitim var.. bursa veya istanbul dan elden alırım.. satmak isteyen olursa özelliklerini yazabilirler..(fifa 2011 oynatması çok şart!!!)
-
konuyu yanlışlıkla buraya açtımm kusra bakmayın.. ilgili yere taşıyabilirsiniz..
-
1500 falan olsa yardımcı olurdum şu an satışta olan bilgisayarım var pes 2011 i de hiç bir sorun çıkartmıyor
http://urun.gittigidiyor.com/TURKIYEDE-TEKK-M645-I5-SUPER-TOSHIBA-yazici_W0QQidZZ36573092
fiyat 1700 yazıo elden alcaksan %10 koydum gg ye sana düz 1500 yaparz
-
hocam 1500 lira için bikaç ay daha beklemem gerekecekk.. ben en fazla 1000 lira düşünüyorumm.. teşekkrler yinede..
-
Sadece kişisel kullanım(internet,dizi,film,msn) için bunu sipariş verdim dün.indirimdeymiş sende bir bak istersen ürün daha elime ulaşmadı fakat yeterli olur diye düşünüyorum gayetde ekonomik.
http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5736z-452g25mnkk-as5736z%28siyah%29-dual-core-t4500-2.3ghz-2gb-250gb-dvdrw-15.6-max-intel-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=52338
-
emminn bunu yazdı:
-----------------------------hocam yukarda yazdığım gibi 1000 liraya kadar limitim var.. bursa veya istanbul dan elden alırım.. satmak isteyen olursa özelliklerini yazabilirler..(fifa 2011 oynatması çok şart!!!)
-----------------------------
daha fazlasını da oynatır şeyler var; kdv + çanta dahil 999 tl, ne zamana alacağına bakar yalnız, 1 hafta sonra aynı fiyata veremeyebilirim. -
lenovo g560 - 59-052998 bimekste 1127 tl bak bi
-
hocam lg C500 aldım yeni 1ay oluo 850 liraya aldım vatandan çok memnunum pes2011 filan sorunsuz oynuorm hızında da sorunum yok ..
-
Bimeks te notebooklarda %20 indirim kampanyası var.
2. el alacağına ordan yada başka bi yerden taksitle alman bence daha mantıklı.
-
IRET bunu yazdı:
emminn bunu yazdı:
hocam yukarda yazdığım gibi 1000 liraya kadar limitim var.. bursa veya istanbul dan elden alırım.. satmak isteyen olursa özelliklerini yazabilirler..(fifa 2011 oynatması çok şart!!!)
daha fazlasını da oynatır şeyler var; kdv + çanta dahil 999 tl, ne zamana alacağına bakar yalnız, 1 hafta sonra aynı fiyata veremeyebilirim.
hocam param hazır nakit, hani nerde o laptoplar?? özelliklerini yazarmısın?? -
emminn bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
emminn bunu yazdı:
daha fazlasını da oynatır şeyler var; kdv + çanta dahil 999 tl, ne zamana alacağına bakar yalnız, 1 hafta sonra aynı fiyata veremeyebilirim.
hocam param hazır nakit, hani nerde o laptoplar?? özelliklerini yazarmısın??
-----------------------------yarın istanbulda olucam, teknoloji noktasıyım, tbt de 30 lira gibi cüzzi bir rakam koyuyorum üstlerine, hp nin dell in ve pro2000 in freedoslu modelleri var, genel olarak özellikler 3 markada da şu şekilde (amd li model satmıyorum):
15.6" 1366 x 768 16:9 LED Ekran
Intel Pentium P6200 2.13 GHz Çift Çekirdekli İşlemci
Intel HM55 Mobile yongaseti
2 GB DDR3 SODIMM, 8 GB Bellek desteği
320 GB SATA 2,5" Disk
2 GB ATI Radeon HD5470 Ekran Kartı, DirectX 11
1 GB Ayrılmış Video Belleği, VGA + HDMI
DVDRW +/- Dual Layer Sürücü
9-in-1 Çoklu Kart Okuyucu
Express 34 Kart Yuvası
1 x e-SATA
3 x USB 2.0
Bluetooth 2.1
802.11 b/g/n Wireless
Gigabit Lan
Q Türkçe Klavye, Numerik Pad, Sıvı Yalıtımlı
Multi-Point Touch Pad
2.0 MP Webcam
Stereo Hoparlör
Dahili Mikrofon
1 x Mikrofon Girişi
1 x Hoparlör Çıkışı
2.5 Kg
6 Hücreli Batarya
90W Adaptör
Kensington Kilidi
FreeDos
2 Yıl Yerinden Al Yerine Teslim Ücretsiz Garantiçanta vs...