1000 Tl İle Yapılabilecek Yatırım?
-
iddaa yada biliyorsan poker
-
gece klübüne yatırıp iki hatun kaldırabilirsin sonuçta oda bi yatırım
-
harddeath0070 bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
Barcelona-Real Madrid maçlarına hepsini Karşılıklı Gol'e bas. Tutmazsa gel beni sik.
kaç oran verirki karşılıklı gol.
1000 yatır 500 alırsın. %90 garanti. Ben geçen ki maça da basacaktım ulan dedim neyse basmayayım. Maçı izliyorum amk 2-2 bitti. Genelde hep böyle oluyor. 2 tarafta prof. illaki buluyorlar golü. hele ki real madrid ilk önce bulduysa gölü tamam tuttu kuponun :D barca çok seri oynuyor çünki. reale dikkat et adamların kafalarına bi oyana bi buyana :D
-
DevilRullz bunu yazdıharddeath0070 bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
Barcelona-Real Madrid maçlarına hepsini Karşılıklı Gol'e bas. Tutmazsa gel beni sik.
1000 yatır 500 alırsın. %90 garanti. Ben geçen ki maça da basacaktım ulan dedim neyse basmayayım. Maçı izliyorum amk 2-2 bitti. Genelde hep böyle oluyor. 2 tarafta prof. illaki buluyorlar golü. hele ki real madrid ilk önce bulduysa gölü tamam tuttu kuponun :D barca çok seri oynuyor çünki. reale dikkat et adamların kafalarına bi oyana bi buyana :D
:d yemeye bilir...
-
harddeath0070 bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıharddeath0070 bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
:d yemeye bilir...
Her zaman risk vardır. Riske girmeden para kazanılmaz. İstemiyorsan basma.