folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 1000 Tl İle Yapılabilecek Yatırım?

1000 Tl İle Yapılabilecek Yatırım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

iddaa yada biliyorsan poker

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

gece klübüne yatırıp iki hatun kaldırabilirsin sonuçta oda bi yatırım

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    harddeath0070 bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Barcelona-Real Madrid maçlarına hepsini Karşılıklı Gol'e bas. Tutmazsa gel beni sik.

kaç oran verirki karşılıklı gol.

1000 yatır 500 alırsın. %90 garanti. Ben geçen ki maça da basacaktım ulan dedim neyse basmayayım. Maçı izliyorum amk 2-2 bitti. Genelde hep böyle oluyor. 2 tarafta prof. illaki buluyorlar golü. hele ki real madrid ilk önce bulduysa gölü tamam tuttu kuponun :D barca çok seri oynuyor çünki. reale dikkat et adamların kafalarına bi oyana bi buyana :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    harddeath0070 bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Barcelona-Real Madrid maçlarına hepsini Karşılıklı Gol'e bas. Tutmazsa gel beni sik.

1000 yatır 500 alırsın. %90 garanti. Ben geçen ki maça da basacaktım ulan dedim neyse basmayayım. Maçı izliyorum amk 2-2 bitti. Genelde hep böyle oluyor. 2 tarafta prof. illaki buluyorlar golü. hele ki real madrid ilk önce bulduysa gölü tamam tuttu kuponun :D barca çok seri oynuyor çünki. reale dikkat et adamların kafalarına bi oyana bi buyana :D

:d yemeye bilir...

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    harddeath0070 bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    harddeath0070 bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

:d yemeye bilir...

Her zaman risk vardır. Riske girmeden para kazanılmaz. İstemiyorsan basma.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 3986 Toplam Mesaj: 16