1000 Tl'e Cep Telefonu Önerisi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı
    GoldenBoy bunu yazdı
    21li bunu yazdı

sakın o parayı o çöplere verme:) şuan piyasada 2000 bin tl olan telefonlarda bile olmayan özellikler xiaomi mi4 te:) neden bu kadar övüyorum çünkü bende kullanıyorum ve istediğim kadar uygulama kuruyorum herbişey yapıyorum telefonun umrunda değil gram takılma, kasılma yok:)

http://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi4-16gb-4g-lte-P71899521?cid=601002&gclid=CKyxuYq1lMkCFePnwgod_e8FeA

bu telefon çok hoşuma gitti türkçe dil seçeneği varmı ?

şarj ısınma ne durumda ?

4g varmı bu telefonda? 

Türkçe var 4G yok. 16 GB hafıza var hafıza kartı takılamıyor. Bi ara bende baktımda hafıza sıkıntı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    bugrahan45 bunu yazdı
    GoldenBoy bunu yazdı
    21li bunu yazdı

sakın o parayı o çöplere verme:) şuan piyasada 2000 bin tl olan telefonlarda bile olmayan özellikler xiaomi mi4 te:) neden bu kadar övüyorum çünkü bende kullanıyorum ve istediğim kadar uygulama kuruyorum herbişey yapıyorum telefonun umrunda değil gram takılma, kasılma yok:)

http://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi4-16gb-4g-lte-P71899521?cid=601002&gclid=CKyxuYq1lMkCFePnwgod_e8FeA

şarj ısınma ne durumda ?

4g varmı bu telefonda? 

Türkçe var 4G yok. 16 GB hafıza var hafıza kartı takılamıyor. Bi ara bende baktımda hafıza sıkıntı.

sd cart takılmıyormu ? 16gb ile yetinmek zorundamıyız olmadı işte bu 4G yazıyor bazı yerlerde

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

4G'li model ayrı hocam. Türkiye'ye getiren firma ucuz olsun diye 3G'li modeli getirtmiş.

Bin liraya en iyi telefonlar :

Huawei G7.

Lumia 640 veya XL.

Daha ucuz olsun dersen :

General Mobile 4G veya Lenovo P70

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

4G'li model ayrı hocam. Türkiye'ye getiren firma ucuz olsun diye 3G'li modeli getirtmiş.

Bin liraya en iyi telefonlar :

Huawei G7.

Lumia 640 veya XL.

Daha ucuz olsun dersen :

General Mobile 4G veya Lenovo P70

inceliyorum  hocam dediğin telefonları

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı
    21li bunu yazdı

şarj ısınma ne durumda ?

bataryası 3080 mah yani bu da demek oluyor ki kafana göre kullan 1gün rahat atıyor:) evt türkçe dil desteği var.. hatta kendi tema mağazası var orda 5binden fazla arayüz seçeneği var dilediğine tıkla uygula telefon komple değişiyor.. + cleaner master,  antivirüs vs. yükleme durumuda yok optimize etme ve antivirüs vs. hepsi roma dahil.. kısacası 2 aydır kullanıyorum daha 1 kere takılmadı zaten işlemcisi snapdragon 801.. yani süper bir cpusu var + 3gb ram son bir eklemem daha olacak ön kamerası 8 megapiksel 2bin tl ve üzeri birçok telefonda ön kamera 5 megapiksel..

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
Toplam Hit: 2004 Toplam Mesaj: 16
telefon telefon cep