10.000-12.000 TL Sermayeniz Olsa ??
-
ne iş düşünürdünüz, ufak merdiven altından, borca girmeden herhangi bir işe ?? fikirlerinizi paylaşın bakalım genç girişimciler :))
-
bu konuya ilk cevap atana verirdim
-
ona sermaye mi denir :D + ilk yorum iyiydi :D
-
http://www.tahribat.com/Forum-Para-123283/
hacı aynı kaderimi paylaşıyoz :)) ama benim para hala duruyo bi boka yaramadı :)
-
Gir canlıskora bas hepsini 2 ye 3 e katla gel sonra düşünelim.
-
mantıklı düşüncesi olan yok mu kumarsız fln ?
-
Kruis bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ya kaybederse ne bok düşüneceksin adam bi konu açmış yardımcı olmayacaksanız gölgelemeyin en azından aq.
-
Sergen bunu yazdı:
-----------------------------Kruis bunu yazdı:
-----------------------------ya kaybederse ne bok düşüneceksin adam bi konu açmış yardımcı olmayacaksanız gölgelemeyin en azından aq.
ya tutarsa?? yada yılbaşı yaklaşıyor tüm paraya bilet alsın -
didine didine kazandığım parayı gidip kumara bağlicak kadar aptal değilim hocalar bi limiti vardır 3 5 bilet alırım yeter, çıkacaksa ona çıksın çıkmayacaksada çıkmasın gözüm yükseklerde değil, ne bilim şunu satardım, şu işe bakardım diyecek yok mu hele
-
Valla güleceksiniz belki ama olmayınca olmuyor işte 0 paranın onda birine extradan sahip olsam ( ki yaklaşık 2 aydır oluşturmaya çalışıyorum) ayda en az 10-12 bin Tl. kazanacak iş elimde hazır:) ne garip değilmi parası olan iş arıyor işi olan para arıyor bu hep böyle olageldi herhalde.. 400 Tl eksiğim kaldı borç verin 1 ayda zaman verin 5 katını geri ödeyeyim:)
-
ticaret zengin işi.
ama arabadab anlıyorsan araba al sat anca o yapılır o p arayla