10.000 STG"Lik İş Teklifi !!!
-
Selam arkadaslar, dunaksam Kibrista bir construction dan iş tekifi aldim. Adamlar 1 ay sonra belcikaya tanitima gidiceklermis, 17 milyon dolar yatirmis projesine... (bircesit villalar sitesi)... Bana sadece DWG olarak cizimlerini gosterdi, 1 ay icinde bu projeye 3D bir tanitim hazirlayabilrisen 10.000 Sterlin Nakit vericem dedi. iyi tamam dedik, bana bir konrat verdi ve imzalamami istedi... Kontratta, eger 1 ay icinde projeyi teslim edemezsem 3.500 Sterlin benden alicaklarmis... Ben de ikilemde kaldim. sizce ne yapmaliyim. bitirebilirim diye dusunuyorum ama bir aksilik cikarsa diye korkuyom...
-
hocam rahatlıkla bitirirsin rahat oL stres yapma :)
-
kaçırma lan :D tabiki al yaparsın heralde
yani ben olsam gecemi gündüzüme katar yaparım
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------hocam rahatlıkla bitirirsin rahat oL stres yapma :)
-----------------------------haji rahat ol diyonda bir yetistiremezsem nerden bulup vericem ben 3.500 sterlini. para basmiyos ya...
-
adam niye götlük yapıyorki hacı ? yani niye alıyor o parayı babasıyla iddaayamı girmiş .
ilginç. bu tür işleri adamlarına sormak lazım :) pazarlık yap o parayı kaldırt yada şimdiden bi çizime başla
-
haji bende onun icin ugrasiyorum. o parayi kaldirtabilirsem fena para kicircam :D
-
adam ya dolandırıcıysa :) projesi falan yoksa ve bi türlü senden o parayı almaya çalışırsa?
eğer öle deilse, yetiştiremesen bile boktan moktan bişiler yapar verirsin, adam yetiştiremezsen dior boktan olursa demioki :) en azından 3500 ödemekten kurtulursun..
-
bir kaç yabancı müşterim olmuştu adamlarda standart prosedür gibi birşey hani seninde işi boşlayıp onları zor duruma düşürmemen için ama dikkat etmen gereken nokta anlaşmanın maddelerini iyi okuman tuzaklar olabilir avukat bir arkadaşın varsa ona göster....Çünkü adamlar anlaşmayı öyle bir düzenliyorlarki işi sen bitiriyorsun adam olmamış diyor sike sike veriyorsun parayı.....
-
yaw adam kibirsin en buyuk construction sirketinin sahibi... boktan birsey yaparsam hic kurtulusum olmaz...
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------adam niye götlük yapıyorki hacı ? yani niye alıyor o parayı babasıyla iddaayamı girmiş .
ilginç. bu tür işleri adamlarına sormak lazım :) pazarlık yap o parayı kaldırt yada şimdiden bi çizime başla
-----------------------------Adamda haklı sımdı arkdasa guvenıp bır sey yapmasa döt gıbı ortada kalır guvenmeyıp 2 kısye verse adamların emeklerı bosuan gıder... Hocam sen dötüne guvenırsan gır ıse ama adamla devamlı temas halında olup her adımı goster bu sfere dötluk yapıp begenmedım falandemesın sozlemeyı ıyı ıncele o sozlesmelerın altlarına koslerıne notlar sıkıztırıyorlar
-
abicim eger adamlar gercekten en büyük şirketse(adamı iyi araştır gercekten o şirketle baglantısı varmı ögren vs vs) sana kazık atmaz işin ucunda piyasada en önemli şey saygınlık bunun yanında adam bence 10K için istedigi para gayet makul....Yapabilirim diyorsan ve adamların gercek olduguna inanıyorsan yap