folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 10.000 TL Lik Kıyafet Alcam Bilgi İstiyorum.

10.000 TL Lik Kıyafet Alcam Bilgi İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3LaX
    R3LaX's avatar
    Erkek

S.a.

Arkadaşlar yakında açacağım mağaza için yurtdışından 10.000 tl lik kıyafet alcam. Büyük bir kısmını çinden almayı düşünüyorum. hesaplamalarıma göre ortalama 17.000 adet ürün alabiliyorum. Süreç nasıl işliyor gümrük ne kadar tutar bunla ilgili net bir bilgiye sahip değilim. araştırma yaptım fakat nihai sonuca varamadım. Sizlerden isteğim bu konuda daha önce iş yapmış arkadaşlar varsa bilgilendirmesini istiyorum. Ayrıca bilgisi olan alışveriş yapabilceğim internet sitelerinide yazarsa çok memnun olurum. Elektronik olmasın sadace kıyafet siteleri olsun.

Not: Konu hakkında bilgisi olmayan kişiler lütfen yorum yapıp konuyu kaynatmasın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hayırlı uğurlu olsun hocam ii birşeyler getirirsin konu açda alalım

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

senin laleli diye bi yerden haberin yok galiba

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun...

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3LaX
    R3LaX's avatar
    Erkek

demirci bunu yazdı:
    -----------------------------

senin laleli diye bi yerden haberin yok galiba

Paşam yurt içi çok pazar araştırması yaptım ben bursadayım tekstilin merkezinde ama hiçbiri yurtdışı kadar kar bırakmıyor kaldiki çogu gezdiğim fabrikada pazar mallarını gösteriyorlar  merteride dolaştım 1$ a 2$ a ürünler sakal kadar ama dediğim gibi bir yıkarrsın pembe olur beyaz :) Yurt dışından daha önce getırttıgım urunler cok kaliteli ve müşterilerim tarafından hemen tüketiliyor o yuzden turkiye piyasası artık tatmin etmıyor kalitesiz mallar. Ve Türiye pazarında 10.000 tl ye alacagım urun miktarı 14.000 i geçmez

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

R3LaX bunu yazdı:

S.a.

Arkadaşlar yakında açacağım mağaza için yurtdışından 10.000 tl lik kıyafet alcam. Büyük bir kısmını çinden almayı düşünüyorum. hesaplamalarıma göre ortalama 17.000 adet ürün alabiliyorum. Süreç nasıl işliyor gümrük ne kadar tutar bunla ilgili net bir bilgiye sahip değilim. araştırma yaptım fakat nihai sonuca varamadım. Sizlerden isteğim bu konuda daha önce iş yapmış arkadaşlar varsa bilgilendirmesini istiyorum. Ayrıca bilgisi olan alışveriş yapabilceğim internet sitelerinide yazarsa çok memnun olurum. Elektronik olmasın sadace kıyafet siteleri olsun.

Not: Konu hakkında bilgisi olmayan kişiler lütfen yorum yapıp konuyu kaynatmasın.

-------------------

dunya markalarının bır cogu tr de uretılıp yurtdısına gıdıyor.abercrombie ,timberland ,tomy hilfgiger lacoste vs vs cınden getırtmeye gerek yok .yok ıhtalat ruhsatı yok sırket bılmemnesı tanıdıgında yok

olsa konu acmazdın ya gıt bıryerden ac yada laleliden al .

bu urfa da fılan da cınden gelen urunler oluyor dıye duydum tekstıl vs bı arastır oradan elemanlara sor

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

urfa'da daha çok elektornik var tekstil'de aradğını bulamaz ne yazıkki

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3LaX
    R3LaX's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

R3LaX bunu yazdı:

S.a.

-------------------

dunya markalarının bır cogu tr de uretılıp yurtdısına gıdıyor.abercrombie ,timberland ,tomy hilfgiger lacoste vs vs cınden getırtmeye gerek yok .yok ıhtalat ruhsatı yok sırket bılmemnesı tanıdıgında yok

olsa konu acmazdın ya gıt bıryerden ac yada laleliden al .

bu urfa da fılan da cınden gelen urunler oluyor dıye duydum tekstıl vs bı arastır oradan elemanlara sor

Maşallah 28 yılını benle geçirmiş gibi yazıyorsun. Kendi adıma şahıs şirketim vergi levham var fatura kesebiliyorum ve vergiye tabiyim zaten ideasoft altyapısını kullanan sanal magzam var fiziksel magaza açmak icinde oran araştırması yapıyorum. Vergiler ve baska tedarıkcıler konusunda fikri olmayanlar ilk konudada belirttiğim gibi yorum yapmasınlar lütfen.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:

urfa'da daha çok elektornik var tekstil'de aradğını bulamaz ne yazıkki

çin elektronık yıgıyor tabıkıde fakat arkadasımın bı arkadsaı ugrasıyormus aldıgını ıstanbula gonderıyormus urfada.

Suriye uzerınden jakosundan aslanına kacak getırenler var :)

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam Gümrükte Tanıdığın Yoksa Hiç Bulaşma Zarar Edersin :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Maşallah 28 yılını benle geçirmiş gibi yazıyorsun. Kendi adıma şahıs şirketim vergi levham var fatura kesebiliyorum ve vergiye tabiyim zaten ideasoft altyapısını kullanan sanal magzam var fiziksel magaza açmak icinde oran araştırması yapıyorum. Vergiler ve baska tedarıkcıler konusunda fikri olmayanlar ilk konudada belirttiğim gibi yorum yapmasınlar lütfen.

blaa blaa blaa

ataturk organizde tomy nın fabrıkası var onların dısında 3o yıldır tekstıl sektorunde olup diador burrbery lacoste abercrombie izmirde üretip avrupaya gonderılmekte tr de fason olarak uretım yapılmakta.

yıllardır bu ısın ıcerısındeyım daha dogrusu aıle dıyelım.Sanal magazan varsa takıl bu zamanda vergısız ıs yapan kazanıyor real market te kırası elektrıgı bı dunya ıvır zıvır ı var.

Mademkı pazar arastırmması yaptın urunlerın tr de uretılıp geldıgını ve bır cogunun serbest bolgeden cıkıs ıslemı yapıp tr de dondugunu bılmen lazım.

çinden aldıgın urunler kalıtelı degıl.Yurtdısı gelen urunler nasıl gelırı sana avrupada olanlar bı tane gemıcı bulursun onunla anlasırsın gumrukte kalan urunlerı alırsın bu sekılde cok ucuza getırırsın.

Kı gumruk ısıne gırıyorsan tekstıle gelınceye kadar bır cok urun var.Gıt klozet kapagı al 3 yıl once guvertede staj yapan bı kardesım 2 seferde klozet kapagı ısınden 15 bınlıra kadar para kaldırmıstı .Tabı detayını bılmıyorum

Toplam Hit: 3352 Toplam Mesaj: 15