10.000 YTL İle Ne Yapılır?
-
gokhan_ssl bunu yazdı:
-----------------------------nerde olduğunu bilmiyorum ama istanbul kumburguz'da 1 gecelik karı muhabbeti 300 ytl sabaha kadar içki falan herşey içinde. bu durumda;
10.000/300= 33 defa karıya gidebilirsin.
-----------------------------
tam bi YATIRIM olur olur ama kim ne yatıyor orası ayrı :S -
%
-
outmost
oto yıkama falan aç...
oto yıkama-oto park...
çok iyi bir mekan bul stratejik olarak çok önemli bir noktada olsun...
7/24 hizmet ver...iç-dış yıkama yap...
nasıl fikir uyarmı?
-
%
-
outmost bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
outmostoto yıkama falan aç...
oto yıkama-oto park...
nasıl fikir uyarmı?
-----------------------------ufak ufak herşey...
önce ufak bi yer kiralarsın bne bilim garaj falan...bir kaç arabayla başla...taksi duraklarının yakınlarında falan aç...iş merkezlerii olan yerlere aç vs.
Aslında güzel fikir teşekkürler ama 10bin bunun için çok az bir miktar değil mi?
----------------------------- -
lordvader89 bunu yazdı:
outmost bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
outmostoto yıkama falan aç...
oto yıkama-oto park...
nasıl fikir uyarmı?
-----------------------------ufak ufak herşey...
önce ufak bi yer kiralarsın bne bilim garaj falan...bir kaç arabayla başla...taksi duraklarının yakınlarında falan aç...iş merkezlerii olan yerlere aç vs.
Aslında güzel fikir teşekkürler ama 10bin bunun için çok az bir miktar değil mi?
Aslında türkiyenin ilk kız araba yıkama dükkanını açabilirz oturma ve çalışma izni olan rus karılarla anlaşıp araba yıkama servisi açabilirz:))) -
%
-
Bir dükkan kirala mesela sen 500 YTL 'YE kiraladın sende başkasına 650-750ye kirala aylık 150-250 arası kâr elde edersin :)
-
outmost bunu yazdı:
-----------------------------gokhan_ssl bunu yazdı-----------------------------
nerde olduğunu bilmiyorum ama istanbul kumburguz'da 1 gecelik karı muhabbeti 300 ytl sabaha kadar içki falan herşey içinde. bu durumda;
10.000/300= 33 defa karıya gidebilirsin.
-----------------------------Parayı harcamak istesem evlat acısı gibi kor bana yav. Bu durumda pezevenklikde yapamayacağım için.. :D
Ayrıca Adana'daki karılar daha bir başka :D BangBros misali :D
-----------------------------bana adanada karı ısmarla:D
-
outmost bunu yazdı:
-----------------------------azrail_baba bunu yazdı:
Aslında türkiyenin ilk kız araba yıkama dükkanını açabilirz oturma ve çalışma izni olan rus karılarla anlaşıp araba yıkama servisi açabilirz:)))
-----------------------------Abi 10bin ytl neyine yeter? perişan olurum vallahi. Dostlarımlada para yüzünden...
Yada bu parayla yurt dışına gidip eğitim programlarıyla kalabildiğimce gün kalıp amelelik yapmak daha mı iyidir? Belki bi Türk ama oranın vatandaşı yardım niyetine evlenir? :D
sen hiç yabancı filmlerde filan görmüyonmu kızlar araba filan yıkıyor bikiniyle o tarz bişi açıcan fazla paran gitmez ama egitim alma durumun varsa gidip egitim al herşeye deger