100.000 Civarı Full Programlar Herkes İçin Bedava Link.
-
Bu Konuya Girdim bi fena oldum bi fena oldum nerdeyse yere yatacam Gülmekten Kızardım yahu. :) Allah iyiliğini versin Şimdi Rep Neym de istersin sen. Daha Dorusu isteme Bence. :)
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Bu Konuya Girdim bi fena oldum bi fena oldum nerdeyse yere yatacam Gülmekten Kızardım yahu. :) Allah iyiliğini versin Şimdi Rep Neym de istersin sen. Daha Dorusu isteme Bence. :)
benim bişey istediğim yada isteyeceğim yok nie peşimde dolaşıp duruyorsun onu anlamadımben uzun zamandanberi tahribat üyesiyim kimseyede saygısızlığım olmadı olmazda buakşam ööle bi gaza geldim
hepsi bu düşyakamdan sende rahatla bende .
-
kurtcobani bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
benim bişey istediğim yada isteyeceğim yok nie peşimde dolaşıp duruyorsun onu anlamadımben uzun zamandanberi tahribat üyesiyim kimseyede saygısızlığım olmadı olmazda buakşam ööle bi gaza geldim
hepsi bu düşyakamdan sende rahatla bende .
-----------------------------Yanlış anlamada Kızman gerekmez. Kusura bakma ama Tahribatta uzun zamandır varolmuşsun ama Tahribatta Adult ile ilgili konu açılmayacağını öğrenememişsin, Yakana yapıştığım yok. Konuların dikkat çekici olduğundan giriyorum. Tamam Kusura bakma Takıl kafana göre. ayrıca ben tek değilim Cümle Cemaat aynı durumda. Kırıldıysan bana kusuruma bakma. Amacım seni kırmak yada üzmek değildi.
-
tahribat büyük bir nimet anlayana
bu nimetin bulunduğu sofraya ufakta olsa bir katkıda bulunabilirsem nemutlu bana
konuları özellikle sectim tabiki dikkat çeksin çeşitlilik olsun diye
herkez iyi veya kötü tabiki yorumunu belirtecek ama birbirimizi kırmadanda bunu başarabiliriz
bana kırıldıysan özürdilerim sana bu sofranın baş köşesini ayırdım afiyetolsun.