folder Tahribat.com Forumları
linefolder Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
linefolder 1000TL-1500TL Arası Alınabilecek En İyi SLR Fotoğraf Makinesi

1000TL-1500TL Arası Alınabilecek En İyi SLR Fotoğraf Makinesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

SLR? DSLR?

la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SDANACI
    SDANACI's avatar
    Erkek

"Kazasker" isimli Mürid arkadaşa acilen başvur derim; cevaplayamayacağı soru olduğuna inanamıyorum. Adam gece gündüz bunlarla ilgileniyo, sana direkt yolu çizecektir, tavsiye ederim.

All is well !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

sorunun cevabı belli. sirkeci hayyam pasajına gidip 1000-1500 lira arasındaki temiz 2. el ve sıfır makinelerin fiyatlarını listeliyorsun ona göre bir tercih yapıp alıyorsn makineyi.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    SDANACI bunu yazdı

"Kazasker" isimli Mürid arkadaşa acilen başvur derim; cevaplayamayacağı soru olduğuna inanamıyorum. Adam gece gündüz bunlarla ilgileniyo, sana direkt yolu çizecektir, tavsiye ederim.

Gerekli önerilerde bulunulmuş bana pek gerek kalmamış. Ama hem video hem de fotoğraf performansı için amatör diüzeydeki bir kullanıcı için iki model en idealidir;

Canon 600D - Nikon D3200

Makine kadar lens te önemlidir unutmayın. Kit lens olarak verilen 18-55 (çok bi halta yaramaz) lens yerine Canonda 18-135 (Nikonda 18-105 lens var) ideal olur.

Edit: Alacağınız hafıza kartının class 10 olması, okuma/yazma hızı bakımından makinenizin çekim yapna hızını da etkileyecektir bilginiz olsun.

kazasker1 tarafından 03/Haz/14 20:36 tarihinde düzenlenmiştir

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem305
    cem305's avatar
    Erkek

bu ara bende çok sardım makineye :)

Toplam Hit: 5358 Toplam Mesaj: 16