1000TL-1500TL Arası Alınabilecek En İyi SLR Fotoğraf Makinesi
-
SLR? DSLR?
-
"Kazasker" isimli Mürid arkadaşa acilen başvur derim; cevaplayamayacağı soru olduğuna inanamıyorum. Adam gece gündüz bunlarla ilgileniyo, sana direkt yolu çizecektir, tavsiye ederim.
-
sorunun cevabı belli. sirkeci hayyam pasajına gidip 1000-1500 lira arasındaki temiz 2. el ve sıfır makinelerin fiyatlarını listeliyorsun ona göre bir tercih yapıp alıyorsn makineyi.
-
SDANACI bunu yazdı
"Kazasker" isimli Mürid arkadaşa acilen başvur derim; cevaplayamayacağı soru olduğuna inanamıyorum. Adam gece gündüz bunlarla ilgileniyo, sana direkt yolu çizecektir, tavsiye ederim.
Gerekli önerilerde bulunulmuş bana pek gerek kalmamış. Ama hem video hem de fotoğraf performansı için amatör diüzeydeki bir kullanıcı için iki model en idealidir;
Canon 600D - Nikon D3200
Makine kadar lens te önemlidir unutmayın. Kit lens olarak verilen 18-55 (çok bi halta yaramaz) lens yerine Canonda 18-135 (Nikonda 18-105 lens var) ideal olur.
Edit: Alacağınız hafıza kartının class 10 olması, okuma/yazma hızı bakımından makinenizin çekim yapna hızını da etkileyecektir bilginiz olsun.
kazasker1 tarafından 03/Haz/14 20:36 tarihinde düzenlenmiştir -
bu ara bende çok sardım makineye :)