1050 Vs 1050Ti Ekran Kartı
-
KotomineKirei bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıPEAK bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
fiyat 725 olmuş (=
830 ve 920 liraya rx 570 var.
725'e ikinci el 1050ti almak?
bu kartlar geçen sene 2000 lira civarında değil miydi yav?
-
mining bitti böyle oldu :)
sırada ram fiyatarı var inş :D
her sene sel bastı die zam yapıyor ibneler
-
LynXMaSTeR bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıPEAK bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
fiyat 725 olmuş (=
bu kartlar geçen sene 2000 lira civarında değil miydi yav?
çok değil birkaç ay öncesine kadar da o fiyatlarda satılıyordu. mining gelirleri düştü, gelir düşünce ürün satışları azaldı. satıcılar da geçireceğimizi geçirdik, fiyatları indirelim deyip indire indire bu noktaya kadar geldiler.
-
DestinatioN bunu yazdı
mining bitti böyle oldu :)
sırada ram fiyatarı var inş :D
her sene sel bastı die zam yapıyor ibneler
800 liraya bilgisayar toplayabiliyorken şmdi ddr4 ram 8gb olanlar 500 lira. gözlerine dizlerine dursun
-
Ram in olayı nedir, fiyatlar uçuk, düşer mi o da ekran kartları gibi?
bu aralar pc toplamayı düşünüyorum da, beklesem mi, dolar fırlamadan alsam mı kararsız kaldım.
-
Hocalar bunu almayi planliyorum var mı itirazi olan ?
-
PEAK bunu yazdı
almışken nitro versiyonu alabilirsiniz hocam, nitro versiyonu bi tık daha iyi diye biliyorum.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıPEAK bunu yazdı
almışken nitro versiyonu alabilirsiniz hocam, nitro versiyonu bi tık daha iyi diye biliyorum.
https://m.n11.com/sapphire-rx570-nitro-oc-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx12-P300962254
Yani bunu dimi hocam
acaba yil sonunu beklesem mi indirim kupon kovalamaya beklemeye değecek bir sey olur mu ?
-
hocam teşhir ürünü diyor ama :/
-
PEAK bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıPEAK bunu yazdı
https://m.n11.com/sapphire-rx570-nitro-oc-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx12-P300962254
Yani bunu dimi hocam
acaba yil sonunu beklesem mi indirim kupon kovalamaya beklemeye değecek bir sey olur mu ?