10.500 Adet Türkçe Dublaj Arşiv İndirmek İsteyenler İçeri
-
DJ_Alper bunu yazdı
EVET bugün 3. bilgisayardada denedim
filmlerin hepsi hatalı açmıyor boşuna kimse indirmesin
hatalı derken ne gibi ?
-
güncelll atayım
-
APPaLLoSa bunu yazdı
Premium alacaklar varsa link üzerinden alsınlarda en azından bana faydası dokunsun arkadaşlar
http://www.tahribat.com/Search.asp?Murit=APPaLLoSa&Yer=Konu
15 sayfa konu açmışsın. Konularının tamamı pre link paylaşımı.
Başka amaçla tahribata girdiğin oldumu hiç ? Bide linkler patlamadan abanın yazmış şaka gibi mk.
manhyak tarafından 25/Haz/14 03:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam kabul et artık upload ile para kazanmanın ömrü bitti. Millet ya torrent çekiyor yada online izliyor. Bunu bi zamanlar bu işlerden aylık 200-250 $ kazanan birisi olarak yazıyorum.
-
Mustafa bunu yazdı
Hocam kabul et artık upload ile para kazanmanın ömrü bitti. Millet ya torrent çekiyor yada online izliyor. Bunu bi zamanlar bu işlerden aylık 200-250 $ kazanan birisi olarak yazıyorum.
aynen nerde o rapıd ve hotfıle günleri :(
-
Mustafa bunu yazdı
Mantıken de zaten neden kickass varken turbobit canımı alsın.
Dublaj istersem de vk.com var
-
neyse edi.t
FOXXLY tarafından 25/Haz/14 12:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
ben hala senin rakamlarını kazananıda biliyorum ve bende kazanmaya devam ediyorum. bence sen kabul et upload işini bilmiyorsun
-
Evet, bu işleri bildiğin Tahribat'a sadece Turbobit linki paylaşmak için girmeden belli.
-
tahribattan fazla indiren olduğunu sanmıyorum da (anca alldebrid'liler falan çeker)
hala deli gibi oyunu filmi turbobit'ten çekecem diye uğraşanlar var
cbox'larda görüyorum
herif 20-30 partlık oyunu cboxdan çekecem diye götünü yırtıyo :)
he bu arada elimde link var, başka bi yerde bulamadım tarzı isteklerinizi halledebilirim (bokunu çıkarmamak kaydıyla)
YekteranBaymedir tarafından 27/Haz/14 01:54 tarihinde düzenlenmiştir
Türkçe DVD-R, DVD9 Paylaşım Konusu