1080P Fotoğraf Makineleri Tavsiyesi
-
Güzel bir liste çıkarsa ben 2. postta editleyip fiyat sırasına göre koyacağım hem yaz geliyor almak için hemde bilgi havuzu olsun mümkün olduğunca kaliteli ve ucuzdan giderseniz iyi olur.
Compact Digital Farketmez. -
listedit.exe
-
nikon s9300 , ufak, canavar gibi..
canon sx260, sx280 da var.
-
1080p fotoğraf makinası derken anlayamadım hocam. Fotoğraf çözünüplüğü 720p veya 1080p diye ölçülmez ki.
-
torpedo_XL bunu yazdı
1080p fotoğraf makinası derken anlayamadım hocam. Fotoğraf çözünüplüğü 720p veya 1080p diye ölçülmez ki.
ulan en iyi sen anladında işte kaşarlık yapıyorsun seni bilmiyor muyum, 1080p video çekebilen fotoğraf makinesi yani bunu bariz yazmama gerek bile yok tbt burası IQ'lar 200 ün üstünde :D -
hocam ben de canon eos 7d almayı düşünüyorum ama fiyat baya uçuk şu aralar, dolar fırladı felan. adamlar sinema film bile çekiyolar bununla.
-
Kodak Camera, 1888
hocam pixel olayı olmadığı için sonsuz pxelli bir alettir görüntüyü olduğu gibi aktarabilirhemde bilgisayarada aktarma şansın var
önce resmi çekersin sonra tarayıcı ile tatartır feysbuka atarsın
al sana sınırsız pixelli pcye bağlanabilen kusursuz bir fiotoğraf makinası
-
zalimadam bunu yazdı
Kodak Camera, 1888
hocam pixel olayı olmadığı için sonsuz pxelli bir alettir görüntüyü olduğu gibi aktarabilir
hemde bilgisayarada aktarma şansın var
önce resmi çekersin sonra tarayıcı ile tatartır feysbuka atarsın
al sana sınırsız pixelli pcye bağlanabilen kusursuz bir fiotoğraf makinası
:D hocam bununla çekilmiş internette olan fotoğraf hiç var mı ?
-
bütçeni yazarsan daha iyi olur ona göre makinalar yazılır.
Video editleme vs işleriyle uğraşıcam diyosan pro olcam diyosan canonun magiclatern uyumlu versiyonlarından birini tercih et.
Supported Cameras:
5Dc, 5D2, 5D3, 6D, 7D, 40D, 50D, 60D, 500D (T1i), 550D (T2i), 600D (T3i), 650D (T4i), 700D (T5i), 1100D (T3), EOS M, 100D (SL1)
-
LeoHaklar bunu yazdı
bütçeni yazarsan daha iyi olur ona göre makinalar yazılır.
Video editleme vs işleriyle uğraşıcam diyosan pro olcam diyosan canonun magiclatern uyumlu versiyonlarından birini tercih et.
Supported Cameras:
5Dc, 5D2, 5D3, 6D, 7D, 40D, 50D, 60D, 500D (T1i), 550D (T2i), 600D (T3i), 650D (T4i), 700D (T5i), 1100D (T3), EOS M, 100D (SL1)
bütçe değil hocam ürün bilgi havuzu gibi bir şeyi kast ettim, yani listeleriz paralarınıda yazarız yanına kime ne uygunsa onu alsın yeterki bilgi olsun.
-
ocam kullanim amacin ne yonde olacak tatil falansa bence su gecirmez birseyler bakmalisin. Yok ama kisa film flansa canon5dmark2 flan bakabilirsin. Tabiki brde bunlarin performanslari onemli extreme islerde kullanicam diyorsan go pro bakabilirsin. Oncelikle kullanim amacini ve butceni belirlersen daha rahat yardimci olabiliriz