1080P Full HD Paylaşım Yapan İnternet Siteleri
-
Müridler IDM sorunumu çözdüm , şimdi de hayırlısıyla wupload ve hotfile prelerime yüklenmek istiyorum . Ancak düzgün ve güncel arşivi olan bir paylaşım sitesi bulamadım . Halihazırda bildiğiniz , güncel 1080p içeriği bulunan siteleri paylaşırsanız ben de yararlanmak isterim :)
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------
Müridler IDM sorunumu çözdüm , şimdi de hayırlısıyla wupload ve hotfile prelerime yüklenmek istiyorum . Ancak düzgün ve güncel arşivi olan bir paylaşım sitesi bulamadım . Halihazırda bildiğiniz , güncel 1080p içeriği bulunan siteleri paylaşırsanız ben de yararlanmak isterim :)
-----------------------------zamunda leechturk
-
Mycity bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------zamunda leechturk
-----------------------------Üyeliklerim var torrentten ancak port açmak istemiyorum ( daha doğrusu bilmiyorum ) Eski usul daha iyi ve kolay geliyor bana :)
-
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Oldukça başarılı bir site gerçekten hemen downloada başladım. Teşekkürler
-
http://forum.mhd-hdhieu.com//forum.php
-
www.hdarsivi.com
üstüne tanımam
-
takipteyim
-
www.hdmekani.com
-
warez-bb.org
-
Gharzvog bunu yazdı:
warez-bb.org
-----------------------------Hocam çok acayip siteymiş ne ararsan var gerçekten :) üyelik yaptım hemen .