folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 11 Ayın Sultani Razamazan Ayı Tüm Müridlere Hayırlı Olsun.

11 Ayın Sultani Razamazan Ayı Tüm Müridlere Hayırlı Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    tüm tbt aleminin ramazan ayı mubarek olsun. 1 yıldır günde 2 paket sigara içiyorum umarım bu 30 gün içerisinde sahip oldugum tek kötü alışkanlıktan kurtulucam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    herkezin ramazan ayı mübarek olsun bu ayda inş. sigarayı bırakacam :)

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Hayırlara vesile olması dileğiyle.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Herkesin mübarek ramazan ayı kutlu olsun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kemaly
    kemaly's avatar
    Erkek
    Hayırlara vesile olması dileğiyle...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan ,, ya hoja merak ettiğim bişi var yine cw liler gelip oruç tutun ya kafirler diyecekler mi :)) tutuyoruz gerçi geçen sene olmuştu hatırlarsanız ? Hıyar madalyası almıştı fasulye arkadaşımız :))

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    hamdolsun gene bir ramazanda oruç tutmayı inş Yaradan nasip etti cümlemize. tüm müridlerin Ramazan ayının hayırlı olmasını dilerim.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Ya şu herşeyi geçtimde maksatım tartısmakta degil sadece soruyorum aslında cevabınıda biliyorum da hani şu ramazanda içki içmemenin ne demek oldugunu bunu savunanlarca nasıl savunuldugunu merak ediyorum.Ramazan haricinden ayık gezme günah olmasın ramazan gelince içme.EE bu daha büyük bir saygısızlık olmuyormu ? Yani Tanrım ben içkinin haram oldugunu biliyorum ama içiyorum fakat arada sanada yalakalık olsun diye bak ramazan içmiyorum mu demek hahah ne bu şimdi.

Bu arada inananlara hayırlı olsun..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Allah razı olsun kardeşim, Her zamanki gibi Ramazan-ı Şerif hayırlara vesile olacaktır inşA. Bu bizim ayımız, Müminlerin ayıdır. Pegamber efendimiz(Sav) Bir Hadisi-i Şerifinde şöyle buyurmuşardır;

Recep ayı Allah'ın ay'ı, Şaban ay'ı benim ay'ım, Ramazan ay'ı ise ümmetimin ay'ıdır.

Ramazan-ı Şerif'in her gününü dolu dolu geçermeniz dileğiyle, hayırlı ramazanlar...

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya şu herşeyi geçtimde maksatım tartısmakta degil sadece soruyorum aslında cevabınıda biliyorum da hani şu ramazanda içki içmemenin ne demek oldugunu bunu savunanlarca nasıl savunuldugunu merak ediyorum.Ramazan haricinden ayık gezme günah olmasın ramazan gelince içme.EE bu daha büyük bir saygısızlık olmuyormu ? Yani Tanrım ben içkinin haram oldugunu biliyorum ama içiyorum fakat arada sanada yalakalık olsun diye bak ramazan içmiyorum mu demek hahah ne bu şimdi.

Bu arada inananlara hayırlı olsun..

-----------------------------

hocam sen inanmıyornusun,sen müslüman değilmisin ne biçim konuşuyorsun..

her konun polemik ztn oda ayrı konu.

Toplam Hit: 7839 Toplam Mesaj: 68