11 Ayın Sultani Razamazan Ayı Tüm Müridlere Hayırlı Olsun.
-
tüm tbt aleminin ramazan ayı mubarek olsun. 1 yıldır günde 2 paket sigara içiyorum umarım bu 30 gün içerisinde sahip oldugum tek kötü alışkanlıktan kurtulucam
-
herkezin ramazan ayı mübarek olsun bu ayda inş. sigarayı bırakacam :)
-
Hayırlara vesile olması dileğiyle.
-
Herkesin mübarek ramazan ayı kutlu olsun
-
Hayırlara vesile olması dileğiyle...
-
Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan ,, ya hoja merak ettiğim bişi var yine cw liler gelip oruç tutun ya kafirler diyecekler mi :)) tutuyoruz gerçi geçen sene olmuştu hatırlarsanız ? Hıyar madalyası almıştı fasulye arkadaşımız :))
-
hamdolsun gene bir ramazanda oruç tutmayı inş Yaradan nasip etti cümlemize. tüm müridlerin Ramazan ayının hayırlı olmasını dilerim.
-
Ya şu herşeyi geçtimde maksatım tartısmakta degil sadece soruyorum aslında cevabınıda biliyorum da hani şu ramazanda içki içmemenin ne demek oldugunu bunu savunanlarca nasıl savunuldugunu merak ediyorum.Ramazan haricinden ayık gezme günah olmasın ramazan gelince içme.EE bu daha büyük bir saygısızlık olmuyormu ? Yani Tanrım ben içkinin haram oldugunu biliyorum ama içiyorum fakat arada sanada yalakalık olsun diye bak ramazan içmiyorum mu demek hahah ne bu şimdi.
Bu arada inananlara hayırlı olsun..
-
Allah razı olsun kardeşim, Her zamanki gibi Ramazan-ı Şerif hayırlara vesile olacaktır inşA. Bu bizim ayımız, Müminlerin ayıdır. Pegamber efendimiz(Sav) Bir Hadisi-i Şerifinde şöyle buyurmuşardır;
Recep ayı Allah'ın ay'ı, Şaban ay'ı benim ay'ım, Ramazan ay'ı ise ümmetimin ay'ıdır.
Ramazan-ı Şerif'in her gününü dolu dolu geçermeniz dileğiyle, hayırlı ramazanlar... -
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Ya şu herşeyi geçtimde maksatım tartısmakta degil sadece soruyorum aslında cevabınıda biliyorum da hani şu ramazanda içki içmemenin ne demek oldugunu bunu savunanlarca nasıl savunuldugunu merak ediyorum.Ramazan haricinden ayık gezme günah olmasın ramazan gelince içme.EE bu daha büyük bir saygısızlık olmuyormu ? Yani Tanrım ben içkinin haram oldugunu biliyorum ama içiyorum fakat arada sanada yalakalık olsun diye bak ramazan içmiyorum mu demek hahah ne bu şimdi.
Bu arada inananlara hayırlı olsun..
-----------------------------hocam sen inanmıyornusun,sen müslüman değilmisin ne biçim konuşuyorsun..
her konun polemik ztn oda ayrı konu.