folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 11 Eylül Saldırılarının Çıplak Yüzü

11 Eylül Saldırılarının Çıplak Yüzü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ya googledan biraz aradım ama uçağın adı o mu bulamadım.bulan varsa bi link falan versin.
    ayrıca amerika tam bi hipnedir.boeing tipi uçak çarptı diolar pentagona uçaktan en ufak parça bile yok.duvar delinmiş aq salakları sadece bi yuvarlak olarak delmişler.nerde ulen bunun kanatları o zaman.
    sonuç olarak amerike bi hipnedir

... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Crashboy abu, ikiz kulelerin indigi gun 9/11 yani 11 eylul saldirilari...

Graywolf, burda sistem cok farkli, medya ne olabilecegini degil sadece neyin olamiycagini soyluyor, o yuzden tum abd liler ya paranoyak yada siyasetten cakmiyor. CNN diyorki, bu saldiri Bin Laden tarafindan yapilmadi, onun tarafindan yapildi ise bile Bin Laden yanliz degildi. ama ABD hukumeti yapti demiyo ( :
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    saldırıyı neyle veya nasıl yaptıkları su götüren bi konu bi ara bi film vardı Kod adı Kılıç balığı diye hatırlıosanız orda bi laf vardı

Biz sebepleri kendimiz oluştururuz gerektiğinde de hiç bişeyi yapmaktan çekinmeyiz diye neyse amerikada sırf bu laf için film yasaklanmıştı diye duymuştum ben

.... bu olay zaten çok eskidenn beri vardı geçen bi forumda gördüm aklıma geldi yazayım dedim belki bilmeyenler vardır diye baksanıza millet 11 eylülde ne olduğunu bilmeyenler bile var

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    Uçağın kanat kodunun Q33NY olmadığını biliyor muydunuz sayın Feyyaz bey?

"wingdings ile yazildigi zaman: uçak, iki kagit parçasi ("ikiz kuleler"), kurukafa, ve mühr-i süleyman olarak görüntülenen karakter toplulugu.

ancak, söylentilerin aksine, bu kodun o gün düsen uçaklarin uçus kodlariyla bir alakasi yoktur. o gün düsen uçaklarin uçus kodlari söyledir:

ual175 - united airlines flight 175
    aa011 - american airlines flight 11
    aa077 - american airlines flight 77
    ual093 - united airlines flight 93

uçus kodu olmadigi ispatlanir ispatlanmaz, q33ny'nin bir tail number, yani o uçaklardan birinin faa'deki kayit kodu oldugu soylenir. fakat 11 eylül saldirilarinda kullanilan uçaklarin kayit kodlari yukaridaki sirasiyla su sekildedir:

n612ua
    n334aa
    n644aa
    n591ua

bunun da dogru olmadigi kanitlaninca, q33'ün kuran'dan bir sureye veya ayete isaret ettigi, microsoft'un 11 eylül saldirilarinda payi oldugu gibi bir sürü söylem daha ortaya atilir..."

-- seha

--------------------------------------------------------------------------------

Yazan: Selim Yörük | 3/26/2006

---alıntıdır açıklayıcı olmuştur umarım

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 4437 Toplam Mesaj: 25