1,1 Milyona Elektrikli Araç
-
PanxeR bunu yazdı
en düşük fiyata en yüksek menzili hangi otomobil veriyor ise onu al
https://www.bydauto.com.tr/dolphin
1.3 milyon
427 km WLTP Karma Sürüş Menzili *
şuan uzak doğulu (çin değil) bir suv model yeni sayılır
şu byd seal-u hibrit bir göz kırpmıyor değil mantıklımı sizce kullanan eden varmı forumda acaba
wert tarafından 14/Haz/25 01:56 tarihinde düzenlenmiştir -
wert bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
en düşük fiyata en yüksek menzili hangi otomobil veriyor ise onu al
https://www.bydauto.com.tr/dolphin
1.3 milyon
427 km WLTP Karma Sürüş Menzili *
şuan uzak doğulu (çin değil) bir suv model yeni sayılır
şu byd seal-u hibrit bir göz kırpmıyor değil mantıklımı sizce kullanan eden varmı forumda acaba
elektrik dünyasında en alınası 2 makına
nissan qashqai e-power
ve byd seal dm u
ikiside 1000 km menzil ve elektrikli sürüş keyfini şarj derdi olmadan sunuyor tabiki malzeme kalitesi nissanda daha yüksek ama byd nin plug in hybrit sistemi de ve teknolojileri oldukça iyi.
%100 elektrik için erken
toyota nın hybrit sistemi çöp bizzat test ettim bendinli corolla daha az yakıyor
ancak nisaan e power 2.5 milyon byd 2 milyon unutmamak lazım ucuz araçlar değiller
-
tr en ucuz araçlar

-
korkarabatak bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
o fiyata alabileceğin en mantıklı en iyi araç mg4 comforttur. 1100e ikinci el hatasız maksimum 25bin kmde alabilirsin. c3le falan arasında dağlar kadar fark var. 170 beygir 0-100ü 7 sn civarında. golften biraz daha geniş bir araç. bagaj kısmı küçük ama iç yaşam alanı çok iyi. 51 kw batarya var şehir içi 300-400 km arası menzil verir.
sakın ama sakın yeni hyundai inster ya da citroen e-c3 alma, yine üzerine biraz daha koyarsan bir sürü alternatif var ama dediğin fiyata açık ara en mantıklı araç mg4
Hocam iki araçta lfp batarya kullanıyor ve menzil süreleri birbirine cok yakin.
Mg4 te ben bir tek ısı pompası avantajini görebildim onun dışında bir artısı yok. Tum özellikleri ec3 te de var.
7 sn veya 10 sn kalkış hizlari niye önemli olsun ki o kadar. Sollamalarda ikisi de üzmez.
Citroen'in kendi patentli süspansiyon sistemi ve koltuk konforu çok iyi. Tasarımda da mg4 çekici gelmedi bana.
İnster ise oyuncak araba gibi duruyor zaten ondan hic bahsetmiyom.
Edit. Özellikler konusunda eC3 max paketinden bahsediyorum bos paketten 60 bin daha fazla.
Biri gerçek bir araç diğeri oyuncak sayılır 83 kw motor gücü ve son hız 130 bu arabaya para verilmez. C3ten bahsediyorum