1.1 Milyona Kadar Mercedes?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

C200d amg paket iyidir. Renault motor diye yamana atma. ☺️ 

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

2015-2016 c180 fascination öneririm.

Bmw f30 lci(2016 üstü led stoplu makyajlı kasa) olmak kaydıyla 320d veya 320i

Comfort paket c200 vs almamanı öneririm, aşırı boş. Öyle böyle değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

A180 kullanıyorum. 

Abi buraya amg yazanları anlamıyorum. İkisini de kullandım. Amg deki süspansiyon sertliğini bilmiyorsunuz galiba. En ufak çukuru götünde değil içinde hissedersin.

urban kullanmama rağmen çok sert. Amg ile diken üstündesin. Alman otobanı yoksa hiç rahat değil. Ha viraja hızlı giriyorum söyle böyle yol tutuş istiyorum diyorsan doğru yerdesin. Yapıştır bi Mercedes.

ikincisi bunların ekonomik sürüş modları ile gidersen bu nasıl Mercedes dersin. Kalkışta o kadar yavaş ve yumuşak kalkıyor ki. Toyota kalkışta zıplıyor. Spor modu ile keyifli oluyor. 

Bakım olarak da servise kesinlikle gitme. Özel servise git. Zaten serviste işi çözen usta sanayide kendine yer açıyor. Servis ve özel servis arasında fiyatlarda uçurum var.

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı

A180 kullanıyorum. 

Abi buraya amg yazanları anlamıyorum. İkisini de kullandım. Amg deki süspansiyon sertliğini bilmiyorsunuz galiba. En ufak çukuru götünde değil içinde hissedersin.

urban kullanmama rağmen çok sert. Amg ile diken üstündesin. Alman otobanı yoksa hiç rahat değil. Ha viraja hızlı giriyorum söyle böyle yol tutuş istiyorum diyorsan doğru yerdesin. Yapıştır bi Mercedes.

ikincisi bunların ekonomik sürüş modları ile gidersen bu nasıl Mercedes dersin. Kalkışta o kadar yavaş ve yumuşak kalkıyor ki. Toyota kalkışta zıplıyor. Spor modu ile keyifli oluyor. 

Bakım olarak da servise kesinlikle gitme. Özel servise git. Zaten serviste işi çözen usta sanayide kendine yer açıyor. Servis ve özel servis arasında fiyatlarda uçurum var.

Hocam sanırım farklı mercedeslere biniyoruz. :)

Öncelikle özel servislere sakın gitmeyin, özel servisler daha pahalı!

En son W205 C serisinin sirkülasyon pompası bozuldu, özel servislerin hepsi 11bin üstü fiyat verirken mengerler 8bin'e yaptı.

Sol taraftan boydan boya boyandı özel servisler 7-8'den aşağı istemedi. Mengerler bostancıda 4500e yapıldı.

Fren diski balatası vs dışarıda taktırırsan çakmasını takar geçerler pişman olursun.

Ek olarak yetkili servis bakımlı aracın üzerine 1milyonda 40bin lira koysan kimse itiraz etmez. Yetkili servis bakımlı olmayan lüks aracın satışı çok zor. Ben kesinlikle almam.

Amg yerine fascination önerdim C serisi için aradaki farklar süspansiyon, gerçek egzoz, kesik direksiyon. Kalan şeyler aynı.

Sertlik aslında runflat lastikler ve 18" ince yanak lastiklerden kaynaklanıyor. 17" normal lastik takarsan konforu geri gelir.

Mersonun tr'ye gelen modellerinde amg'ler dolu geliyor. diğer paketler aşırı boş. Mesela C200d comfort paket ve amg kıyaslarsan ne dediğimi anlayacaksın hocam.

Ayrıca satışı konusunda da düşük paketler zor satılıyor.

Kaan tarafından 30/Ara/22 14:35 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

beyler 2021 ve sonrasi icin süspansiyonlarda bayagi degisime gittiler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    kroo bunu yazdı

A180 kullanıyorum. 

En son W205 C serisinin sirkülasyon pompası bozuldu, özel servislerin hepsi 11bin üstü fiyat verirken mengerler 8bin'e yaptı.

Sol taraftan boydan boya boyandı özel servisler 7-8'den aşağı istemedi. Mengerler bostancıda 4500e yapıldı.

Fren diski balatası vs dışarıda taktırırsan çakmasını takar geçerler pişman olursun.

Ek olarak yetkili servis bakımlı aracın üzerine 1milyonda 40bin lira koysan kimse itiraz etmez. Yetkili servis bakımlı olmayan lüks aracın satışı çok zor. Ben kesinlikle almam.

Amg yerine fascination önerdim C serisi için aradaki farklar süspansiyon, gerçek egzoz, kesik direksiyon. Kalan şeyler aynı.

Sertlik aslında runflat lastikler ve 18" ince yanak lastiklerden kaynaklanıyor. 17" normal lastik takarsan konforu geri gelir.

Mersonun tr'ye gelen modellerinde amg'ler dolu geliyor. diğer paketler aşırı boş. Mesela C200d comfort paket ve amg kıyaslarsan ne dediğimi anlayacaksın hocam.

Yok senin söylediklerine kısmen katılıyorum. Ama Allah ikimize de kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin :)

İyi bi ustaya denk gelirsen zaten hukukun ömür boyu sürüyor. Büyükelçilik arabaları ile yan yana tamire giriyor mesela. Onlar bile iyi usta peşinde.

Benimkine arkadan çarpmışlardı.Tampon serviste değişti. Sağ sol egzoz başlarının uzunluk farkını ben bile gözümle görüyordum. Zaten bişeyin tamirini yapma peşinde değiller geleni olduğu gibi takıyor sonra geç abi diyor :)

Servisin tek mantıklı tarafı belki garanti sürecinde gitmek. Garanti bittikten sonra bye bye.

Ben servislere soğuğum. 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı
    kroo bunu yazdı

A180 kullanıyorum. 

Yok senin söylediklerine kısmen katılıyorum. Ama Allah ikimize de kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin :)

İyi bi ustaya denk gelirsen zaten hukukun ömür boyu sürüyor. Büyükelçilik arabaları ile yan yana tamire giriyor mesela. Onlar bile iyi usta peşinde.

Benimkine arkadan çarpmışlardı.Tampon serviste değişti. Sağ sol egzoz başlarının uzunluk farkını ben bile gözümle görüyordum. Zaten bişeyin tamirini yapma peşinde değiller geleni olduğu gibi takıyor sonra geç abi diyor :)

Servisin tek mantıklı tarafı belki garanti sürecinde gitmek. Garanti bittikten sonra bye bye.

Ben servislere soğuğum. 

Amin inşallah.

Fren hidroliği vs değişirken servislerde vakumla emerler genelde. Özel servislerde üstten doldur alttan temiz yağ gelince kapat mantığında gider. Çok tasvip etmiyorum bunu mesela.

Özellikle bmw'de özel servisler fena saplıyor. Saçma sapan teşhislerde bulunuyorlar. Rottan kaynaklı vuruntuya direksiyon kutusu demişlerdi, 60.000tl.  5 özel servise gitti, sonra 1500liraya yetkili serviste yapıldı.

Orjinal parçaları yetkili servislerden başka ithal eden yer yok. Örneğin fren diski alacaksan özel servise yaptırıyorsan o da gidip yetkilinin yedek parça bölümünden alıyor. Takma fiyatı da lüks araçlarda parçanın yanında bir şey tutmuyor.

Böyle olaylar başımdan geçince de ben de özellerden soğudum.

Kaan tarafından 30/Ara/22 15:11 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

sıfır a200 hallendiydim geçen ama bulmadıydım

sitede 1120 diyore 

ben baktığımda 1070 liraydı

wert tarafından 30/Ara/22 22:54 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 2450 Toplam Mesaj: 19
mercedes mercedes