1100 Lirası Olana Hangi Telefonu Önerirsiniz?
-
iphone 4 kullanıoyrum samsung s4 mini öneririm yada htc one mini çıktı oda güzel ikisine bak derim
-
s3 s4 mını hıc dusunme gıt general mobile discovery al paranda cebınde dursun ha note3 alacaksan farklı
-
Casper VIA A6108
-
o kadar para vermene gerek yok diye düşünüyorum. pek özellik aramıyosan arkadasın dediği gibi galaxy ace gibi telefonlar işini görür paranda cebine kalır.
-
kesinlikle s4 mini :D
-
note 2 iyi cihaz haci kullaniyorum ne takilma ne bise 1000 lirayada bulduysan dusunme al makina canavar
-
hipokondriyak bunu yazdı
s3 s4 mını hıc dusunme gıt general mobile discovery al paranda cebınde dursun ha note3 alacaksan farklı
Kesinlikle haklı.
-
tavsiye edilen telefonları www.kiyas.la sitesinden tam anlamıyla karşılaştırabilirsin.
ben önceki mesajımda s4 mini ddim ama.. nexus mudur nedir onuda öven var.
-
telefonun şu özelliği bu özelliği vs kanma saçma sapan işler bunlar. git bi teknoloji markete incele, malzeme kalitesi ve tasarımına bak öyle al
ve sakın fiyat/performans telefonu alma discovery gibi
-
1-2 haftaya lg g2 2. el piyasası 1100-1200 civarına düşer. acele etme, biraz bekle faturalı kutulu temiz bitane g2 al.
edit: Lumia 925 kullanıyorum. benim ihtiyaçlarımı karşılıyo, tavsiye ederim. ama tercih meselesi. android olsun dersen tereddütsüz LG G2 derim
66albay tarafından 16/Eki/13 12:18 tarihinde düzenlenmiştir