Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
11.05.2011 Tarihine Dikkat (İllüminati Deşifre)
11.05.2011 Tarihine Dikkat (İllüminati Deşifre)
-
Bencede adnan polat istifa etmeli artık.
-
Facede sayfa açtım destek istiyorum sizden destekleyin beni :D
-
çarşambaya kadar ölmezsem sizi öldürürüm. :D
-
aradınmı herşeyden bişey bulursun , palavra. -
video başlığı bile adamların ciddiyetini ortaya koyar nitelikle el kadie saldırıları ... başlıcak.
-
alibaba bunu yazdı:
-----------------------------
video başlığı bile adamların ciddiyetini ortaya koyar nitelikle el kadie saldırıları ... başlıcak.
-----------------------------Konuya yorum yapanların alayıda mevzuyu hep ti'ye almış
baştada belirttiğim gibi ben sadece kanaatimi söyledim kimseyi inandırmak gibi gayretim yok
beklentim 2 yönlü
- obama önemli bir açıklama yapacak (uzaylı mevzusu)
- veya ses getirecek bir olay olacak ( el kaide saldırısı veya büyük bi deprem)
haa nerden geliyo bu müneccimlik diyeceksiniz illüminati kartlarında hepsi sergilenmekte
-
LeonX bunu yazdı:
40 Yapar
----------------------------- -
bu haberlerin ortaya atılma sebebi de bu konu ile bağlantılı olabilir.
http://dunya.milliyet.com.tr/bolivya-da-buyuk-deprem-riski/dunya/dunyadetay/10.05.2011/1388361/default.htm
http://www.haber7.com/haber/20110508/21-Mayis-2011-dunyanin-sonu-mu.php
-
hahaha komedi
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------alibaba bunu yazdı:
-----------------------------Konuya yorum yapanların alayıda mevzuyu hep ti'ye almış
baştada belirttiğim gibi ben sadece kanaatimi söyledim kimseyi inandırmak gibi gayretim yok
beklentim 2 yönlü
- obama önemli bir açıklama yapacak (uzaylı mevzusu)
- veya ses getirecek bir olay olacak ( el kaide saldırısı veya büyük bi deprem)
haa nerden geliyo bu müneccimlik diyeceksiniz illüminati kartlarında hepsi sergilenmekte
boşver hacı illuminati kartlarının ne olduğunu bilmeyen adamlar geçsin dalgasını :) adamlar 30 yıl öncesinden ikiz kuleleri pentagon yangının japonya ve endonezya tsunamisini söylediler.millet hala uyusun ;) ama kartlarda 11 mayıs tarihini hiç görmemiştim.yakın zamanda bi beklentim varda kesin tarihi ilk senden duydum. o kartı yollarmısın resmini.