1112211.Com Sümer Kolçak Rahatsız‘I
-
SeRDaR bunu yazdı
bu adam deli filan değil numara yaparak fenomen olmaya çalışıyor
ben deli olduğuna inanmıyorumaynen öyle.
hatta bazen paylaşımları sapıtıyor tepki gelince düzeltiyor paylaşımları.
-
zalimadam bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
su faturası fazla gelmesin diye lavaboya işeyen ?
kıyafetlerini buzdolabına koyan ?
sidiğini ve dışkısını poşete koyup odasında tutan ?
bunları görene kadar bende akıllı birisi sanıyordum
saybirs tarafından 05/Ara/14 22:17 tarihinde düzenlenmiştir -
saybirs bunu yazdızalimadam bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
israf adam da aynılarını yapıyor. youtube ta paranın anasını ağlatıyor müdür.
-
Lazmania61 bunu yazdıRETRET bunu yazdıLazmania61 bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
Karakoçan jandarma komutanligindan, bascavus'la gorustum az once, savciliga sikayette bulunmami soyledi simdi dilekce orneklerine bakip yarin sikayetci olacagim.
xSalakça bir şey yapmayacağını bilsem kafasına gopro taktırır paintballcı arkadaşı timiyle kapısına gönderir megafonla jandarma etrafın sarıldı diye anons yaptırırdım fakat adam deli, evden pompalıyla çıkıp çıkmayacağını bilemeyiz. Deliden uzak duracaksın, şaka bile yapılmaz deliye.
hahaha hocam bunun bulunduğu eve silah koymazlar herhalde ya adamın yazdıklarına baksana:D
bilemezsin, biz birine şaka yapalım derken adam intihara yeltendi siz beni öldüremezsiniz ben kendimi öldürürüm diye... camdan zor aldık allahın malını. adam biraz kırıksa ne şaka yapılır, ne arkadaş olunur uzak duracaksın.
-
RETRET bunu yazdıLazmania61 bunu yazdıRETRET bunu yazdıLazmania61 bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
Karakoçan jandarma komutanligindan, bascavus'la gorustum az once, savciliga sikayette bulunmami soyledi simdi dilekce orneklerine bakip yarin sikayetci olacagim.
xSalakça bir şey yapmayacağını bilsem kafasına gopro taktırır paintballcı arkadaşı timiyle kapısına gönderir megafonla jandarma etrafın sarıldı diye anons yaptırırdım fakat adam deli, evden pompalıyla çıkıp çıkmayacağını bilemeyiz. Deliden uzak duracaksın, şaka bile yapılmaz deliye.
hahaha hocam bunun bulunduğu eve silah koymazlar herhalde ya adamın yazdıklarına baksana:D
bilemezsin, biz birine şaka yapalım derken adam intihara yeltendi siz beni öldüremezsiniz ben kendimi öldürürüm diye... camdan zor aldık allahın malını. adam biraz kırıksa ne şaka yapılır, ne arkadaş olunur uzak duracaksın.
Hahahaha O da fenaymış ya:D
-
Smirnoff bunu yazdıu235 bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
olm adam deli amk ne uğraşıyorsun bununla.
Memleketde Atatürke söven aklı başında adamlar var onları veriyorsan savcılığa ver deliyi değil.
Ya bunu bi sorguya alsinlar bi askere alsinlar gorursunuz kim deli kim akilli, deli olsa kendine site acip o seyleri yapabilirmi ?
Belli ki sinir hastaliklarindan bi bok anlamiyosun, hic gormedinw yasamadin.
Git bi cavusu tokatla, sonra git yat sabaha hevesin kacar zaten.
-
adamı tanımam etmem tutmam da. bunun haricinde atatürkçü vs de değilim
fakat şu işte bu adamı viddiye almayın diyenlere diyorum.
toplum algısı işte böyle oluşturuluyo.
tv deki programlarıda baksan ciddiye alınır yanı yok ama koca bir boş kafalılar ordusu yaratıyor. demem ok i elemanın salak olduğunu düşünmüyorum ben
-
Mukavim_ bunu yazdıSmirnoff bunu yazdıu235 bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
olm adam deli amk ne uğraşıyorsun bununla.
Memleketde Atatürke söven aklı başında adamlar var onları veriyorsan savcılığa ver deliyi değil.
Ya bunu bi sorguya alsinlar bi askere alsinlar gorursunuz kim deli kim akilli, deli olsa kendine site acip o seyleri yapabilirmi ?
Belli ki sinir hastaliklarindan bi bok anlamiyosun, hic gormedinw yasamadin.
Git bi cavusu tokatla, sonra git yat sabaha hevesin kacar zaten.
Sinir hastasiysa gitsin hastaneye yatsin, madem bu kadar meraklisiniz avukatlik yapmaya sikayetci olunca mudahil olursunuz davaya..
-
-
saybirs bunu yazdızalimadam bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
bunları yazabilir ya da göstermelşk foto çekebilir olabilir yani biz sadece onun yazdıklarını paylaştıklarını biliyoruz ve inanaıyoruz
script kodlaması yapan server açan kapatan
kazandibi yapan
sql sorguları çalıştırabilen
http://5.153.4.138/1?=1129
onu arayanın gerçekten jandarma mı değilmi diye sorgulayabilen adam zannetmiyorum deli olsun
dediğim gibi fenomen olmaya çalışıyor