118 33 Reklamları !
-
şikayet etsek beyin sağlımıza ciddi zararı var diye topluca, işe yaramaz mı ki?
Her seferinde 3. kişiliğe giydirmekten dilimde tüy bitti.
-
hani birini öldürmek istersin ya ama öyle böyle bi öldürmek değil hani katletmek neyse sakinim.
-
var bu işin altında bir bok ama olay soğuduktan sonra öğreneceğiz bunu bence..
biri arıcakta bişi soracakta bu adam para kazanacak. Ayrıca 11811 11880 11818 118küsürlü gibi bi ton rakip varken karşılarında..
Kara para aklamamıdır nedir çözemedim. Bu kadar sıklıkla her kanala koyulan reklam parasını ödeyecek kadar kazanmaması lazım bu tarz dangalak oluşumların.
Ha eğer kazanıyorsada ona o parayı kazandıran devlet başındakilerin amına koyayım ben..
-
118 TBT isteriz aga
-
daha önce bende açmıştım böyle bir konu.
nefret ötesi birşey ve çıldırıyorum . tv yi kırasım geliyor. paranoyak şizofreni oluyorum duyunca !
Allah rızası için birisi hacklesin tüm telefonlarıda 118 lerin alayı göt olsun !
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
oynak bir muızik
yüzonsekiz otuz üç yani yüzonsekiz otuçüç
-----------------------------:) yoksa orada ki adam senmisin la itiraf et :))
-
abi blerek öyle reklam yapıyorlar ki akılda kalıcı olsun. baksana taa forum sitelerinde bile konu olmuş :D
-
118 31 'i çıkarmadıkları kaldı :|
-
hocam hocam hocam sen ne diyosun yaaa yemin ediyorum bu karekter yoksunu top yüzünden ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok ciddi ciddide 188 33 ü aramayı düşünüyorum arayıp reklamınızda oynuyan topun adını soyadını ve telefonunu verin vermiyosanızda hepinizin sonu o top gibi olsun deyip dünyadaki en büyük bedduayla telefonu suratlarına kapatmayı düşünüyorum !!!
-
Totoş her zaman totoşdur,