12 Mart

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Darbeyi yapan adamlar pişmanız hataydı diyor burda siz ne akla hangi mantığa hizmet savunuyosunuz!!!

Birde ozaman lar kısa donla gezen çocuklar bugün nasıl canı gönülden darbeyi savunuyor!!!

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    17 yaşında bir çocuğu yaşını büyütüp asan adama adam demem ben!

Bir de ardından "Asmasaydık da besle miydik?" diyen adama adam demem ben!

12 Eylül Türkiye tarihinde bir kara lekedir!

Türkiye'nin en baskıcı, en gerici anayasısını getirmiştir!

İnsanların hak ve özgürlüklerini elinden almıştır!

Bunları yapanlara adam demem ben!

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Geçen atv de o dönemde yanlış olan bir olayımdı dedi.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    şimdi konumuz anayasa değil ben sadece cumhurbaşkanıyla alakalı kısmını söyledim anayasa ayrı bir tartışma konusu:)

ozaman bende şunu soruyum size 12 eylül tarihte kara bi lekeyse ihtilal olmasaydı halimiz ne olurdu? Bunun cevabını verebilecek varmı

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    iyi burda artistlik yapmayın ozaman. ordu hakkında ileri geri konusmayın. cok guveniosan kendine cık bi basın toplantısı duzenle orduya hakaret et 301den tıksınlar içeri gor anyayı konyayı.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    O kadar darebede ölen adamlar şu an başta olsaydı bygün bunlar olmazdı.

Şimdi darbe olduda noldu amerikan köpeği olup çıktık o dönemde yanki go homeeee diyenleri astılar yalan mı he ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    iyi burda artistlik yapmayın ozaman. ordu hakkında ileri geri konusmayın. cok guveniosan kendine cık bi basın toplantısı duzenle orduya hakaret et 301den tıksınlar içeri gor anyayı konyayı.
    ----

Heh a.q hiç bişey değişmediği belli sizin gibi düşünen insanları hapse tıkan zihniyetr yüzünden bu ülkede zerre ilerleme yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    bu konuları tartışabilmek için, yakın tarihimizi bilmek ve objektif bi bakış açısı yakalamak gerekir.sırf ben bu görüştenim karşımdaki haklı dahi olsa tersliim diye post yazılmaz.bunlardan daha da öncesi adam gibi tartışmayı bilmek gerekir.
    karşıdakine söyleyecek söz bulamadığında laubali laubali ithamlarda bulunulmaması gerekir.yine doru dürüst tartışamadığımızdan ve kendi görüşümüzü karşımızdakine saygı göstererek belirtemediğimizden dolayı konu kilitlenmiştir.

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 2327 Toplam Mesaj: 19