120 Ay 0.47 Faizle Kredi ?
-
Arkadaşlar nette dolanırken görmüştüm 120 ay vade 0.47 miydi 0.57 miydi böyle bişey çok düşük faizle kredi veriyorlardı. Bankamıydı başka bi reklammıydı hatırlamıyorum. Güncel krediler hakkında bilgi sahibi olan varmı ? Faizi oldukça düşük olmalı ve yüksek mebla gerekiyor 100.000 120.000 kadar. Aklımda bir kaç birşey var temelden aparta girip 1 sene sonra satmak gibi.
-
120 ay 10 yıl yapar hocam öde öde bitmez.
-
hocam şuan 1,20 seviyelerinde diye biliyorum.
-
ona bi dosya masrafı sigorta masrafı çakarlar ortalama 160,000- 170,000 tl olarak geriş ödersin
o faiz oranı zor. neden dersen en dandik bankanın aylık kuru faizi 100,000 tl için 600-700 tl civarı .
-
hocam o şekilde kredi veriyolarmı ki?
teminat gösterebileceğin bişey varmı üzerine?
-
tefeci reklami olabilir, imkansiz o rakamlara kredi
vardir bir daleverasi
-
abimin üstüne çekmeyi düşünüyorum hocam kamu memuru maaş hesabı var :) tefeci reklamı olabilir dediğiniz gibi ama nerede gördüğümü bilmiyorum işte bi hatırlasam.
-
sezginari bunu yazdı
abimin üstüne çekmeyi düşünüyorum hocam kamu memuru maaş hesabı var :) tefeci reklamı olabilir dediğiniz gibi ama nerede gördüğümü bilmiyorum işte bi hatırlasam.
memur maaşı var da konut kredi çeksen adam karşılığında konutu görmek isteyecek. ihtiyaç desen o kadar miktarı verirmi memur olsa da.
-
sanane bunu yazdısezginari bunu yazdı
memur maaşı var da konut kredi çeksen adam karşılığında konutu görmek isteyecek. ihtiyaç desen o kadar miktarı verirmi memur olsa da.
İhtiyaç bildiğim kadarıyla 30.000 veriliyor en son. Konut olarak ta banka proje kabul ediyor mu bilmiyorum. Kabul etse bile galiba %75 ine kadar veriyorlar.
-
1.15 ten aşağı konut kredisi yok gibi en azından ben göremedim.
-